OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Ελασσόνας: Εκλέχθηκε το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων

Τα μέλη του νεοσυσταθέντος Δημοτικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Ελασσόνας συνάντησε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικ. Γάτσας, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ιωάννη Καριπίδη, των αντιδημάρχων κ.κ. Έλενας Ταζέ και Αστέριου Δημουλά και του δημοτικού συμβούλου κ. Θωμά Κωσταφάκα.

Η συνάντηση είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, καθώς ο Δήμαρχος και οι αιρετοί του Δήμου ανέλαβαν να υποδεχθούν τους νέους εκπροσώπους του Συμβουλίου και να τους διαβεβαιώσουν για την πλήρη στήριξη του νέου θεσμού συλλογικής συμμετοχής από τη διοίκηση και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων ενημερώθηκαν για τον θεσμό και την ανάγκη εκλογής προεδρείου, προκειμένου να δρομολογηθούν οι συνεδριάσεις και οι συλλογικές αποφάσεις που θα αφορούν τον τρόπο λειτουργίας του συμβουλίου νέων και τα θέματα που θα το απασχολήσουν.

Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη του Συμβουλίου, αποφάσισαν η πρώτη τους συνεδρίαση για την εκλογή προεδρείου να γίνει στις 30 Ιουλίου και συμφώνησαν στις λεπτομέρειες της διαδικασίας εκλογής.

Με την ευκαιρία της συνάντησης ο Δήμαρχος και οι αιρετοί του Δήμου ευχήθηκαν καλή και δημιουργική θητεία στο νέο Συμβούλιο Νέων, τονίζοντας τη σημασία της δημοκρατικής συμμετοχής των νέων, τη διάθεση για προσφορά στον τόπο και την ανάγκη δημιουργικής συνεργασίας με τον Δήμο και άλλους φορείς.

Σημειώνεται ότι η εκλογή του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Ελασσόνας εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας. Τα μέλη του νέου Συμβουλίου είναι:

1. Αλεξίου Αλεξάνδρα, 2. Γκρούμτσιας Νικόλαος, 3. Δημουλάς Δημήτριος, 4. Ζήσαρου Αλεξάνδρα – Μαρία, 5. Ζιώγας Νικόλαος, 6. Ζυγογιώργος Αστέριος, 7. Καραγιώργος Γεώργιος, 8. Κατίνας Ευθύμιος, 9. Κατίνας Σοφοκλής – Ηλίας, 10. Κατσιγάννης Βασίλειος, 11. Κοντελίδης Βασίλειος, 12. Κουρνούτης Βασίλειος, 13. Κουρνούτης Αθανάσιος, 14. Κουτσογιάννη Μαρία, 15. Κωστοπούλου Ραφαηλία, 16. Λιάνος Αθανάσιος, 17. Μίχος Βασίλειος, 18. Μούμου Ελένη -Μαρία, 19. Μπακόλα Ελένη, 20. Νταμπώσης Αντώνιος, 21. Νταμπώσης Βασίλειος, 22. Ντίνα Γλυκερία, 23. Ντόκος Δημήτριος, 24. Παλάσκα Ρηγούλα, 25. Παπαευθυμίου Μαρία, 26. Πολίτη Ειρήνη, 27. Τσιαβές Αθανάσιος, 28. Τσούρη Ιωάννα, 29. Χατζηβασίλης Ιωακείμ – Κωνσταντίνος.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Πειραιά: Συνάντηση Γ. Μώραλη με την Σοφία Ζαχαράκη

otavoice

Ο ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας ανάμεσα στις καλές πρακτικές του INTERREG EUROPE

otavoice

Δ. Φυλής: Πλήθος κόσμου στον εορτασμό του Μητροπολίτη Αθηναγόρα

otavoice

Προχωρά το Ψηφιακό Ασκληπιείο & Πάρκο Ασκληπιού στα Τρίκαλα

otavoice

Δ.Δυτικής Αχαΐας: Τοποθετήθηκαν 14 νέα αποδυτήρια σε πολυσύχναστες παραλίες

otavoice

Παρέμβαση για την προσβασιμότητα στις παραλίες της Δυτικής Μήλου

otavoice