OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Ηρακλείου Αττικής: Σινεμά στο Κτήμα Φιξ, με δωρεάν είσοδο

Το σινεμά στο Κτήμα Φιξ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής επιστρέφει και φέτος το καλοκαίρι για να προσφέρει στιγμές αναψυχής και δροσιάς.

Με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής του Νίκου Μπάμπαλου, ο θερινός κινηματογράφος, στο μεγαλύτερο πάρκο του Ηρακλείου, ξεκινά τη λειτουργία του από αυτή την Παρασκευή 19 Ιουλίου και για κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή του καλοκαιριού με βραδινές προβολές και, φυσικά, δωρεάν είσοδο για όλες και όλους.

Στο πρόγραμμα παλιές, αγαπημένες, κλασσικές ταινίες από τον διεθνή αλλά και τον ελληνικό κινηματογράφο καθώς και παιδικές για τους μικρούς επισκέπτες (αναλυτικά το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα http://ktimafix.gr).

Οι προβολές ξεκινούν στις 21.00 το βράδυ ενώ στον χώρο φιλοξενείται και τροχήλατη καντίνα για όσες και όσους θέλουν να συνοδεύσουν την ταινία τους με κάποιο ποτό ή σνακ.

Το θερινό σινεμά λειτουργεί με απόλυτο σεβασμό στο περιβαλλοντικό στοιχείο του πάρκου αλλά και την γειτονιά γύρω από το Κτήμα Φιξ. Το ίδιο οφείλουν να πράξουν και οι επισκέπτες σεβόμενοι το πράσινο, την καθαριότητα και τους περίοικους.

«Έπειτα από την περσινή επιτυχία που σημείωσε η πρωτοβουλία μας, το σινεμά στο Κτήμα Φιξ είναι και πάλι εδώ για να μας προσφέρει δροσερές και ξέγνοιαστες βραδιές μέσα στο μεγαλύτερο πάρκο της πόλης μας, μέσα σε ένα μοναδικό τοπίο. Θέλουμε όλοι να περάσουμε ένα όμορφο καλοκαίρι είτε φύγουμε, είτε μείνουμε στην πόλη», το μήνυμα του Νίκου Μπάμπαλου.

Θυμίζουμε, για ταινίες πρώτης προβολής ή ταινίες που ξεχώρισαν στην φετινή, χειμερινή σεζόν ο έτερος δημοτικός, θερινός κινηματογράφος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, Νοσταλγία, προσφέρει καθημερινές προβολές από τα τέλη της άνοιξης μέχρι τα μέσα του φθινοπώρου.

Σχετικά Άρθρα

Θ. Μπέγκας: «Λιγότερη» κοινωνική πολιτική και με προβλήματα υποχρηματοδότησης-υποστελέχωσης

otavoice

Δ.Ηρακλείου Κρήτης: Εγκρίθηκε η Μ.Π.Ε. για την προστασία της ακτογραμμής παλιάς Ηλεκτρικής

otavoice

Γαλάζιες σημαίες σε 13 παραλίες του Δήμου Χανίων

otavoice

Συνάντηση Κουρέτα-Ανδρουλάκη: Θέλουμε μια Θεσσαλία ανθεκτική, με προοπτική

otavoice

Δ.Κηφισιάς: “Μαγευτική” η μουσικοχορευτική βραδιά «Χοροί & Μουσικές του Κόσμου»

otavoice

Στ. Αγγελούδης: Μήνυμα ενότητας η «Γιορτή της Δημοκρατίας» στη Θεσσαλονίκη

otavoice