OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Κατερίνης: Άμεση ανταπόκριση σε αίτημα της Εισαγγελίας για καθαριότητα-απολύμανση

Ανταποκρινόμενη σε αίτημα της Εισαγγελίας Κατερίνης, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου προχώρησε σε ενέργειες καθαρισμού και απολύμανσης σε κατοικία 65χρονου στο Π. Κεραμίδι, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, ενώ από τον χώρο που διέμενε, αναδύονταν μεγάλη δυσοσμία, γεγονός που ξεσήκωσε αντιδράσεις περιοίκων.

Η διαδικασία καθαριότητας και απολύμανση της οικίας έγινε υπό την επίβλεψη στελεχών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου, Ηλία Τάπρα, του Διευθυντή της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Κωνσταντίνου Κιτιξή, καθώς και εργαζομένων στην υπηρεσία.

Σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος, Ηλίας Τάπρας, ανέφερε:

«Ήταν άμεση και αποτελεσματική η παρέμβαση της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας στην οικία του άτυχου 65χρονου ύστερα από γραπτό αίτημα – καταγγελία κατοίκου του Π.Κεραμιδίου προς την Αστυνομία η οποία, με τη σειρά της, απευθύνθηκε στην Εισαγγελία και έδωσε τη σχετική εντολή στην Υπηρεσία μας.

Εμείς από την πλευρά μας, με τη χρήση του απαιτούμενου εξοπλισμού καθαρίσαμε και απολυμάναμε τον χώρο ο οποίος πλέον δεν αποτελεί εστία μόλυνσης και αφόρητης δυσοσμίας».

Σχετικά Άρθρα

O Γ.Μώραλης για το θάνατο εργαζομένου συμβασιούχου, στην υπηρεσία Καθαριότητας

otavoice

Έκδοση Τουριστικού Χάρτη από το Δήμο Αμαρουσίου

otavoice

Χ. Δούκας: «Το κοινωνικό δίχτυ προστασίας της πόλης ενισχύεται συνεχώς»

otavoice

Δ. Παπαχρήστου: «Πρώτη φορά η Πολιτική Προστασία, αποκτά Επιχειρησιακό Κέντρο»

otavoice

Μεγάλο ενδιαφέρον για την Ολυμπιακή Έκθεση στο Δημαρχείο Πάτρας

otavoice

Συνεδρίασε η Επιτροπή Μεταναστευτικού-Προσφυγικού και Κρίσεων της ΚΕΔΕ

otavoice