OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Κατερίνης: Με τον 12χρονο συγγραφέα Χ. Τατσιόπουλο, συναντήθηκε ο Γ. Ντούμος

Τον Χρήστο Τατσιόπουλο, τον 12χρονο συγγραφέα – μαθητή του 1ου Γυμνασίου της Κατερίνης, που αποτύπωσε στο βιβλίο του «Το πετράδι της ζωής», συναισθήματα και συμπεριφορές όπως η αγάπη και η καλοσύνη και μίλησε για τη συνεργασία, την εμπιστοσύνη, την οικογένεια, υποδέχτηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Κατερίνης, Ιωάννης Ντούμος.

Αφορμή στάθηκε η βράβευσή του (1ο Βραβείο στην κατηγορία Τέχνη), από το «Το Χαμόγελο του Παιδιού», για τη σημαντική επίδραση που είχε στα παιδιά της ηλικίας του.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης, Ιωάννης Ντούμος:

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Χρήστο, που όπως μου είπε απεξαρτήθηκε από τον εθισμό του στο διαδίκτυο και διοχέτευσε όλη τη θετική ενέργεια και ευαισθησία στη συγγραφή του βιβλίου.

Επίσης, συγχαρητήρια στους γονείς του, Δημήτρη Τατσιόπουλο και Μαρία Αθανασούλα, για την καθοδήγηση του παιδιού τους στην πραγμάτωση ενός ονείρου του. Ευχήθηκα να είναι πάντα δημιουργικός, κάθε πρόοδο και επιτυχία στο σχολείο και στη ζωή, ενώ τον ευχαρίστησα για «Το πετράδι της ζωής» που μου αφιέρωσε».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο νεαρός συγγραφέας θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στην τελετή λήξης (Σεπτέμβριο) της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2024, που υλοποιεί η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης. Εκεί ο Χρήστος θα συστήσει σε συνομήλικούς του, τους ήρωες του βιβλίου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Οξύνοια».

Σχετικά Άρθρα

Δ.Αμαρουσίου: Σε ταχείς ρυθμούς, η ανάπλαση του κεντρικού οδικού άξονα της Κυπρίων Αγωνιστών

otavoice

Δ.Αιγάλεω: Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι Κινηματογραφικές Βραδιές

otavoice

Δ. Ωραιοκάστρου: 6ο Αντάμωμα Παράδοσης και Πολιτισμού

otavoice

Δ.Πειραιά: Συνεχίζονται οι εργασίες ανακαίνισης σε σχολεία της πόλης

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Μετεώρων με κτηνοτρόφους του Δήμου – Οι αποφάσεις που ελήφθησαν

otavoice

Θ. Μπέγκας: «Λιγότερη» κοινωνική πολιτική – Ασφυκτική κατάσταση στους δήμους

otavoice