OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Κιλκίς: Σύμβαση κατασκευής αγροτικής οδοποιίας, Αμαράντων και Αγ. Παρασκευής

Υπογράφηκε μεταξύ του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη, του Προέδρου της Αναπτυξιακής ν. Θεσσαλονίκης Α.Ε. – Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης Θωμά Βράνου, ως αναθέτοντος φορέα, και του νομίμου εκπροσώπου της εταιρίας ΟΡ.ΚΑ Α.Τ.Ε.Ε. Γεωργίου Γάγαλη, παρουσία του Β’ Αντιπροέδρου της Βουλής, βουλευτή Γιώργου Γεωργαντά, σύμβαση για την κατασκευή του έργου ‘’Βελτίωση – ασφαλτόστρωση αγροτικών οδών στις Τοπικές Κοινότητες Αμαράντων και Αγίας Παρασκευής’’

Το έργο αγροτικής υποδομής εντάχθηκε από τη Δημοτική Αρχή στο πρόγραμμα ‘’Αντώνης Τρίτσης’’στον άξονα προτεραιότητας ‘’Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών’’ τον Μάρτιο του 2023 με αρχικό προϋπολογισμό 2.940.300 ευρώ.

Ο ανάδοχός του υπέβαλε οικονομική προσφορά στον οικονομικό διαγωνισμό που προκηρύχθηκε με μέση έκπτωση 38,44%.

Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου προβλέπεται η βελτίωση και η κατασκευή ασφαλτόστρωσης στην αγροτική οδό Αμαράντων, μήκους 2.858,12 μ. και Αγίας Παρασκευής μήκους 3.787,42 μ.

Το συνολικό μήκος από τα έργα αγροτικής οδοποιίας είναι 6.645,54 μ. με συμβατικό χρόνο περαίωσης των κατασκευαστικών εργασιών τους δώδεκα μήνες.

Παρόντες στην υπογραφή της σύμβασης ήταν ο Αντιδήμαρχος Δόμησης, Προγραμματισμού και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Ανέστης Πογέλης και οι Κοινοτάρχες της Δημοτικής Κοινότητας Αμαράντων Μιχάλης Κοπαλίδης και Αγίας Παρασκευής Ιορδάνης Χαραλαμπίδης.

Σχετικά Άρθρα

Κ.Τζιούμης: «Προχωράμε τη δημιουργία Πάρκου Μνήμης, κρατάμε ζωντανή την ιστορία μας»

otavoice

Δ.Αιγάλεω: Γιορτινό κλίμα στην Καλοκαιρινή Γιορτή των Τμημάτων Κολύμβησης

otavoice

Π.Στ.Ε: Χρηματοδότηση για την αποπεράτωση του κλειστού γυμναστηρίου Ψαχνών

otavoice

Δ.Μαλεβιζίου: Τιμήθηκε η μνήμη των καταδρομέων, Ν. Καβροχωριανού και Η. Τούλη

otavoice

Αναβιώνει και φέτος στον Χορτιάτη, το παραδοσιακό «Κουρμπάνι»

otavoice

Δ. Ωραιοκάστρου: Χοροί από όλη την Ελλάδα στο 6ο Αντάμωμα Παράδοσης και Πολιτισμού

otavoice