OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Η ενημέρωση για τους ατομικούς καφέ κάδους συνεχίζεται

Υλοποιώντας τη δέσμευσή του για την ενίσχυση της ανακύκλωσης και της προστασίας του Περιβάλλοντος, ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης συνεχίζει την ενημέρωση των δημοτών, για το πρόγραμμα της δωρεάν διανομής ατομικών καφέ κάδων συλλογής οργανικών απορριμμάτων σε νοικοκυριά της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 24 Ιουλίου στην λαϊκή αγορά της Λυκόβρυσης από τις 08:00 μέχρι τις 12:00 θα υπάρχει ενημερωτική δράση από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης και τον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ).

Όπως στην λαϊκή αγορά της Πεύκης την προηγούμενη εβδομάδα, έτσι και αυτή τη φορά οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την ανακύκλωση βιοαποβλήτων και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα. Σημειώνεται ότι τα νοικοκυριά που θα λάβουν μέρος στο πρόγραμμα θα έχουν σημαντικά οφέλη και πιο συγκεκριμένα μείωση 5% στα δημοτικά τέλη για τα επόμενα 4 χρόνια (από 1η Ιανουαρίου 2025).

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης αναφερόμενος στο θέμα τόνισε:

« Συνεχίζουμε να ενημερώνουμε τους δημότες για το πρόγραμμα του ατομικού καφέ κάδου. Το πρώτα δείγματα είναι άκρως ενθαρρυντικά καθώς το ενδιαφέρον των δημοτών είναι μεγάλο. Δέσμευσή μας είναι να εφαρμόσουμε την κυκλική οικονομία , να ενισχύσουμε την ανακύκλωση και την ανταποδοτικότητα».

Για οποιαδήποτε πληροφορία αλλά και για συμμετοχή στο πρόγραμμα του καφέ κάδου μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 213 2051711, 6930083385 ή μέσω e-mail στο kathariotita@likovrisipefki.gr

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας ζητά συνάντηση με τη Σ. Ζαχαράκη για τo “ΠΕΝ”

otavoice

“ΜΙΛΑ… It’s OK!”: Φεστιβάλ ψυχικής υγείας και μουσικής στη Σύρο

otavoice

Δ.Θεσ/νίκης: Υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Κατασκηνώσεις ΑμεΑ 2024»

otavoice

«Άνοιξε πανιά» ο αγώνας «Ρόδος Καπ 2024»- Στην Τήλο κατέληξε η 2η ιστιοδρομία

otavoice

Δ.Ελασσόνας: Εκλέχθηκε το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων

otavoice

Δ.Β.Κυνουρίας: Σύμβαση για οδικά έργα στον Άγιο Ανδρέα

otavoice