OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Π.Φαλήρου: Καλοκαιρινή “Γιορτή για το Παιδί”

Με μια όμορφη καλοκαιρινή γιορτή αποχαιρέτισαν τη χρονιά οι μικροί μαθητές των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του δήμου Παλαιού Φαλήρου, την Δευτέρα 1 Ιουλίου, στο Πάρκο του Αγ. Γεωργίου.

Με την συμμετοχή όλων των τμημάτων μικροί και μεγάλοι, πήραν μέρος σε αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ (παραολυμπιάδας), σκυταλοδρομίας, ρυθμικής γυμναστικής, πυγμαχίας, ιππασίας , άρσης βαρών, σφαιροβολίας, βόλεϋ, αγωνισμάτων στίβου, σκοποβολής, άλματος εις μήκος. Η έμπνευση προφανής : οι Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί αγώνες του 2024 .

Ο Δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος μίλησε με τους γονείς που παρακολούθησαν τη γιορτή και τόνισε την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στους Παιδικούς σταθμούς του Δήμου, καθώς επίσης και την συνεχή προσπάθεια όλων για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η Αντιδήμαρχος Δημοτικών Παιδικών Σταθμών & Δημοτικών Βιβλιοθηκών Παλαιού Φαλήρου, Μαίρη Τρύφων αφού ευχαρίστησε όλο το έμψυχο προσωπικό των Δημοτικών Σταθμών, σημειώσε: “κάθε φορά όλες και όλοι ξεπερνούν τον εαυτό τους σε φαντασία και δημιουργικότητα για να περάσουν μικροί και μεγάλοι καλά”!

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους η Ντόρα Πάλλη Πετραλλιά – Γενική γραμματέας της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, οι Ολυμπιονίκες Εύη Μωραϊτίδου (πόλο) και Γεωργία Ελληνάκη (πόλο), καθώς και του Παρολυμπιονίκη Γιάννη Πατεράκη (ιστιοπλοία) .Οι αθλητές χαιρέτησαν την εκδήλωση δίνοντας τα δικά τους μηνύματα στα παιδιά, για τα οφέλη του αθλητισμού.

Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας, abc toys, τον παιδότοπο «Coffee and Play» , τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Π.Α.Ρ.Ο.Ν. φορείς, Αντιδημάρχους ,την Ένωση γονέων Π.Φαλήρου, για την παρουσία και τη συμβολή τους για μία .όμορφη και δημιουργική γιορτή.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Αθηναίων: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας λόγω πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

otavoice

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση κερκίδων στο κάστρο της Καβάλας

otavoice

Δήμος Σίφνου: Ο αγώνας της ύδρευσης δεν τελειώνει ποτέ- Σύσταση για ορθολογική χρήση

otavoice

Β. Σπανάκης: Σύγχρονη φιλοζωϊκή πολιτική από το Υπουργείο Εσωτερικών

otavoice

Σύμφωνο Συνεργασίας του Δήμου Ελευσίνας με «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

otavoice

2.780.140 € για νέες Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών σε Δήμους της Στερεάς Ελλάδας

otavoice