OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Πύργου: Ο Στ. Καννής υποδέχθηκε αντιπροσωπεία της Π.Ο.Ε. Λευκωσίας

Αντιπροσωπεία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Επαρχίας Λευκωσίας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πύργου κ. Στάθη Καννή κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, σήμερα, Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024.

Η συνάντηση με τη 12μελη αποστολή από την Κύπρο έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσία του Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών και Αθλητισμού κ. Νώντα Κυριαζή και του Εντεταλμένου Συμβούλου Πολιτικής προστασίας και Δημοτικής Αστυνομίας κ. Λάκη Αθανασόπουλου.

Στη συζήτηση μεταξύ της Κυπριακής αποστολής και της Δημοτικής Αρχής κυριάρχησε η κατάσταση στο ποδόσφαιρο στις δύο χώρες, τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Επίσης αναφέρθηκαν και στο θέμα της φιλοξενίας τετρακοσίων παιδιών από την Κύπρο στην Ηλεία το 1974, με πρωτοβουλία του κυρού Μητροπολίτου Αθανασίου, ένα από τα οποία έμεινε με την οικογένεια του Δημάρχου για περισσότερο από ένα χρόνο.

Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε. Λευκωσίας κ. Χρηστάκης Γεωργίου με τον Δήμαρχο κ. Καννή αντήλλαξαν αναμνηστικά δώρα.

Την αποστολή συνόδευε ο Γραμματέας της Ομοσπονδίας κ. Πέτρος Κούκος καθώς και ο κ. Δημήτρης Σουγλέρης, μέλος της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων και της Διοικούσας Επιτροπής του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Η Κυπριακή αποστολή βρίσκεται στη Δυτική Πελοπόννησο λόγω του ότι επέλεξε την Πάτρα για την ανταλλαγή τεχνογνωσίας όσον αφορά στις αθλητικές εγκαταστάσεις, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus.

Σχετικά Άρθρα

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Ο Κ. Ασκούνης επισκέφτηκε το “Kallithea Summer Sports Camp”

otavoice

Επιτυχημένη επανεκκίνηση στην ΜΥΔΟΧΑΡΑ, στον Μακρύγιαλο Πιερίας

otavoice