OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Θεσ/νίκης: 45 ποτίστρες για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των δράσεων φροντίδας για τα αδέσποτα ζώα, προχώρησε στην τοποθέτηση ποτιστρών κατά μήκος της Νέας Παραλίας, από το ύψος του Λευκού Πύργου μέχρι το Μέγαρο Μουσικής.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση 45, συνολικά, ποτιστρών, προσφορά της εταιρείας petshop88, σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης επισήμανε την ανάγκη ανακούφισης των αδέσποτων ζώων από τις παρατεταμένες υψηλές θερμοκρασίες και σημείωσε:

«Αναζητούμε τις βέλτιστες δυνατές λύσεις για τους τετράποδους φίλους μας. Το επόμενο βήμα είναι, σύμφωνα και με τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, η δημιουργία τους επόμενους μήνες ενός οργανωμένου δημοτικού Κτηνιατρείου, που θα στελεχωθεί επαρκώς και θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών».

Ο εντεταλμένος σύμβουλος αρμόδιος για θέματα αδέσποτων ζώων, Σπύρος Τζελέπης, επισήμανε ότι η προστασία των αδέσποτων ζώων αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή.

«Προχωρούμε στην τοποθέτηση των ποτιστρών σε διάφορα σημεία του Δήμου μας, ώστε να βοηθήσουμε να ανταπεξέλθουν τα αδέσποτα του Δήμου σε αυτές τις ακραίες συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών, καθώς αρκετά από αυτά μπορούν να υποστούν αφυδάτωση».

Ο κ. Τζελέπης προσέθεσε οι δράσεις του Δήμου θα συνεχιστούν, εντασσόμενες σε ένα ευρύτερο σχεδιασμό και τόνισε ότι «τον Οκτώβριο, σε συνάντηση με τους ενεργούς εθελοντές της πόλης μας, θα καταφέρουμε να αυξήσουμε τη δυναμική των ενεργειών μας».

Σχετικά Άρθρα

Δ.Χανίων: Δύο ακόμα ειδικά αμαξίδια, για τις ανάγκες των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ

otavoice

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για την Υγεία στα νησιά, ζητάει η ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου

otavoice

O Γ.Μώραλης για το θάνατο εργαζομένου συμβασιούχου, στην υπηρεσία Καθαριότητας

otavoice

Έκδοση Τουριστικού Χάρτη από το Δήμο Αμαρουσίου

otavoice

Χ. Δούκας: «Το κοινωνικό δίχτυ προστασίας της πόλης ενισχύεται συνεχώς»

otavoice

Δ. Παπαχρήστου: «Πρώτη φορά η Πολιτική Προστασία, αποκτά Επιχειρησιακό Κέντρο»

otavoice