OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Βριλησσίων: Καθαρισμός και αποχλόαση του συνόλου των κοινόχρηστων χώρων

Με γνώμονα την θωράκιση της πόλης, του περιαστικού και αστικού  Πρασίνου, ο Δήμος Βριλησσίων ολοκλήρωσε εδώ και καιρό τους καθαρισμούς και την αποχλόαση του συνόλου των κοινόχρηστων χώρων στην πόλη.

Σύμφωνα με την Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αποψίλωσης, περισυλλογής και απομάκρυνσης των προϊόντων κοπής σε συνολική έκταση περίπου 150 στρεμμάτων σε κάθε γωνιά του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης δήλωσε:

«Ο Δήμος Βριλησσίων εδώ και καιρό έχει ολοκληρώσει τον καθαρισμό όλων εκείνων των οικοπέδων που ανήκουν στην ιδιοκτησία μας, των κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων, πάρκων και πλατειών.

Πλέον, θα πρέπει και οι ιδιοκτήτες των οικοπέδων να προβούν στους απαραίτητους καθαρισμούς, προκειμένου πραγματικά να φροντίσουμε την πόλη μας και πάνω από όλα σε αυτήν την δύσκολη περίοδο να την προστατεύσουμε»

Όπως έχει προγραμματιστεί, οι εργασίες θα εκτελούνται επαναλαμβανόμενα καθ’ όλη της διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου και πάντα ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύπτουν, σε όλες τις γειτονιές της πόλης μας.

Υπενθυμίζεται πως έχει δοθεί παράταση μέχρι τις 15 Ιουλίου προκειμένου οι ιδιοκτήτες να δηλώσουν τον καθαρισμό των οικοπέδων τους στην ψηφιακή πλατφόρμα akatharista.apps.gov.gr.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Κοζάνης: Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες ασφαλτόστρωσης σε Κοινότητες

otavoice

Δ.Ελασσόνας: Κοινόχρηστοι χώροι χωρίς αποκλεισμούς στο Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Κλιματική ουδετερότητα: 6 βήματα από τους 6 ελληνικούς Δήμους-πιλότους

otavoice

Δ.Ήλιδας: Ενημέρωση θεμάτων πυρασφάλειας-πολιτικής προστασίας στους προέδρους των κοινοτήτων

otavoice

Συναντήσεις Δημάρχου Σπάρτης με Υφ.Εσωτερικών και Γ.Γ. Διαχείρισης Αποβλήτων

otavoice

Αγωνία για το Ναυάγιο Ζακύνθου: «Αν δεν γίνει κάτι, σε 5-6 χρόνια δεν θα υπάρχει»

otavoice