OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμαρχος Ιστιαίας: Ο χώρος του πολιτισμού στηρίζει έμπρακτα τη βόρεια Εύβοια

Αυτή η πρωτοβουλία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στην περιοχή μας, το Evia Film Project, είναι η πιο γλυκιά δράση που λαμβάνει χώρα εδώ τα τελευταία χρόνια, δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο δήμαρχος Ιστιαίας Γιάννης Κοντζιάς. Ο χώρος του πολιτισμού και ιδιαίτερα του κινηματογράφου στηρίζει έμπρακτα την περιοχή μας μέσα από αυτή τη διοργάνωση, πρόσθεσε.

Ερωτώμενος για την ετοιμότητα της περιοχής απέναντι στις πλημμύρες που αναμένονται μετά τις φωτιές, τόνισε ότι “είμαστε πολύ πιο έτοιμοι από ότι στο παρελθόν όσον αφορά τα αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή τα οποία αναμένεται να ολοκληρωθούν στα επόμενα δύο χρόνια”. Για τον τουρισμό πρόσθεσε επίσης ότι ο φετινός Ιούνιος ήταν ο καλύτερος της τελευταίας δεκαετίας από τουριστικής άποψης και αναμένουμε να συνεχιστεί δυναμικά το φετινό καλοκαίρι.

Αγαπημένοι μας φίλοι από το φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης σας καλωσορίζουμε για τρίτη φορά στην Αιδηψό. Είστε πραγματικά αγαπημένοι φίλοι γιατί είστε πολύ κοντά μας και κάνετε πράξη αυτό που λέμε στήριξη σε ένα τόπο που δοκιμάστηκε άγρια πριν τρία χρόνια, είπε στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Ιστιαίας στην έναρξη του Evia Film Project.
Ο κ. Κοτζιάς ανέφερε ότι οφείλουμε να θυμίζουμε το λόγο που βρισκόμαστε εδώ σήμερα, όχι γιατί πρέπει να κινούμαστε στην εσωστρέφεια και την μιζέρια γύρω από μια καταστροφή, αλλά γιατί αυτός είναι ο πιο δυνατός τρόπος ώστε να καταλάβουμε ότι δουλεύοντας μπορούμε να πάμε τον τόπο μας μπροστά. Βέβαια οι δοκιμασίες για εμάς δεν τελείωσαν τον Αύγουστο του 2021 το πουλόβερ της καταστροφής ξετυλίγεται και με τελευταία υπενθύμιση τις δραματικές στιγμές που ζήσαμε τον περασμένο Σεπτέμβριο από τις πλημμύρες.


Ρεπορτάζ Ολ. Νίκου / ERTNEWS

Σχετικά Άρθρα

Δ. Ζωγράφου: Ξερίζωσαν τα πεύκα για να φτιάξουν τα πεζοδρόμια

otavoice

Δήμος Αθηναίων: Μηδενική ανοχή στη διαφθορά- Σε αργία οι εμπλεκόμενοι υπάλληλοι

otavoice

Συνάντηση εργασίας για έργα και παρεμβάσεις του Δ. Μαλεβιζίου στα Καλέσα

otavoice

H Δημοτική Αρχή Πατρέων στηρίζει τους εργαζόμενους του ΘΠΚ “Η Μέριμνα”

otavoice

Π. Τατούλης: Υποβάθμιση Περιφερειακού Συμβουλίου, απαξίωση της Αυτοδιοίκησης

otavoice

Κοκκαλιάρης και Αλεξανδρίδης στη συνάντηση των Ιωαννίνων, για τις 100 κλιματικά ουδέτερες πόλεις

otavoice