OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμαρχος Πετρούπολης: Η λαϊκή κινητοποίηση απέτρεψε νέα προσπάθεια έξωσης

Η κινητοποίηση της γειτονιάς, φορέων και σωματείων της Πετρούπολης και της Δημοτικής Αρχής, μ’ επικεφαλής τον Δήμαρχο Βαγγέλη Σίμο, και παρόντων της Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών Ξένιας Γιώγου, του Αντιδημάρχου Παιδείας Γιώργου Τσιακίλου και του Δημοτικού Συμβούλου Μανώλη Ραγκούση, απέτρεψαν -για μια ακόμη φορά- την προσπάθεια έξωσης σε οικογένεια της οδού Ναϊάδων.

Με αποφασιστικότητα ξεκαθάρισαν ότι δεν θα φύγουν από τον χώρο μέχρι να αποχωρήσει ο δικαστικός επιμελητής και ο εκπρόσωπος της τουριστικής εταιρείας που αγόρασε το σπίτι στον πλειστηριασμό, όπως και έγινε.

Ο Δήμαρχος της πόλης, σε δήλωσή του, επισήμανε: «Είναι απαράδεκτο και ανάλγητο να προσπαθούν να ξεσπιτώσουν συμπολίτες μας και γίνεται ακόμα χειρότερο όταν κάποιοι από αυτούς αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Αυτοί που νομοθετούν και αυτοί που εκμεταλλεύονται τέτοιους νόμους δεν έχουν ψήγμα ανθρωπιάς, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα κέρδη τους.

Ανθρωπιά έδειξαν και δείχνουν η γειτονιά, οι φορείς και τα σωματεία, η Δημοτική Αρχή που ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε παρόντες και το επόμενο διάστημα. Να το ακούσουν καλά, να το βάλουν στο μυαλό τους θα είμαστε εδώ για όσο χρειαστεί, δεν θα επιτρέψουμε κανένα σπίτι να πάει στα χέρια τραπεζίτη.

Αποδείχτηκε και σήμερα ότι τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός. Στην πράξη καταργούνται οι άδικοι νόμοι που ξεσπιτώνουν ανθρώπους του μεροκάματου οι οποίοι έχουν μοχθήσει για να έχουν μια στέγη πάνω από το κεφάλι τους.

Θα είμαστε εδώ, θα μας βρίσκουν μπροστά τους τα “κοράκια” κάθε φορά που θα επιχειρούν να αρπάξουν τα σπίτια βιοπαλαιστών, να κερδοσκοπήσουν από την ανέχεια και τα αδιέξοδα που έχουν δημιουργήσει και συντηρούν, για τις λαϊκές οικογένειες, οι ανάλγητες πολιτικές των κυβερνήσεων διαχρονικά».

Σχετικά Άρθρα

Η δέσμευση Σταϊκούρα στον δήμαρχο Ρόδου για το νέο 12θεσιο Σχολείο Αρχαγγέλου

otavoice

Μενδώνη: «Στο Αιγαίο υπάρχει το 30% του μνημειακού αποθέματος της χώρας»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Θέλουν να βάλουν λουκέτο στους Δήμους- Δεν υποχωρούμε- Θα αντισταθούμε»

otavoice

Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου: Περισσότερες σχολικές καθαρίστριες σε σχέση με πέρυσι

otavoice

ΠΝΑ: Στους Λειψούς ο αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Γ. Κρητικός

otavoice

Δ. Ωρωπού: Καθορισμός τέλους αποκομιδής- Ενημερώση πολιτών

otavoice