OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Σικυωνίων: Ξεκινάει το «Τρίαθλο 2024» στη Λίμνη Δόξα Φενεού

Στη μαγευτική λίμνη Δόξα στον Φενεό θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024 το καθιερωμένο και πολυαναμενόμενο «Τρίαθλο 2024», που διοργανώνει η Transition Sports, υπό την αιγίδα της Τριαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και του Δήμου Σικυωνίων.

Ο αγώνας αυτός είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην τριαθλητική κοινότητα, καθώς όσοι έχουν συμμετάσχει μία φορά, δεν τον χάνουν ποτέ, ανεξαρτήτως αν είναι αθλητές που κάνουν μεγάλες αποστάσεις πλέον.

Οι αθλητές που συμμετέχουν έχουν την επιλογή να διαγωνιστούν είτε στο τρίαθλο (κολύμπι, ποδηλασία, τρέξιμο) είτε στο Aquabike (κολύμπι και ποδηλασία), επιτρέποντας έτσι σε όλους να απολαύσουν τη διοργάνωση με βάση τις δυνατότητές τους.

Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στις 5:00 το απόγευμα.

Η επίσημη υποδοχή των αθλητών θα γίνει απόψε Παρασκευή 5 Ιουλίου στην γραφική και πανέμορφη πλατεία της Γκούρας, όπου θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο Pasta Party στην παραδοσιακή ταβέρνα «Ρέλιας» με χειροποίητα λαζάνια, κόκκινη φρέσκια σάλτσα και τοπικό τυρί.

Το Σάββατο βράδυ, οι απονομές των μεταλλίων θα λάβουν χώρα στην ταβέρνα Τρίκρηνα στο Μεσινό ακολουθούμενες από φαγητό και έπειτα πάρτι σε παραδοσιακό μπαρ-καφέ στην Γκούρα.

Σχετικά Άρθρα

Δήμος Πειραιά: Γιατί τοποθετήθηκαν κάμερες στο αμαξοστάσιο

otavoice

Συντονισμένη δράση καθαρισμού των graffiti σε έξι γειτονιές της Θεσσαλονίκης

otavoice

Στην γενική συνέλευση του Ε.Ε.Σ. ο δήμαρχος Γιάννης Τομπούλογλου

otavoice

Δ.Μαλεβιζίου: Σύμβαση για τσιμεντοστρώσεις και ασφαλτοστρώσεις στα Καλέσα

otavoice

Τουριστική Προβολή της Περιφέρειας Στ.Ελλάδας στην Ισπανική Κρατική Τηλεόραση

otavoice

Ι. Καϊτεζίδης: «Κοινός μας στόχος η καλύτερη εξυπηρέτηση δημοτών και επιχειρήσεων»

otavoice