OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Επίσκεψη Κερκυραίων της Νέας Υόρκης στον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

Γιάννης Τρεπεκλής: «Στο πλευρό της ομογένειας, συνεργασία με τους Επτανήσιους της Αμερικής για την τουριστική ανάπτυξη»

Τους Προέδρους δύο συλλόγων της ελληνικής ομογένειας στη Νέα Υόρκη είχε τη χαρά να υποδεχθεί στο γραφείο του στην Κέρκυρα, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Γιάννης Τρεπεκλής, το πρωί της Τετάρτης 31 Ιουλίου.

Ο κ. Τρεπεκλής δέχθηκε την εθιμοτυπική επίσκεψη των κ.κ. Θεόδωρου Δουκάκη και Χρήστου Μάνεση, Προέδρων του Παγκερκυραϊκού Συλλόγου Αμερικής και του Συλλόγου Ερεικουσιωτών αντίστοιχα, με τους οποίους συζήτησε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος. Ο Γιάννης Τρεπεκλής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις προθέσεις του για στοχευμένες δράσεις και πρωτοβουλίες σε συνεργασία με τους Επτανήσιους της ομογένειας με σκοπό την τουριστική ανάπτυξη της Περιφέρειας.

Ο Περιφερειάρχης υπογράμμισε ότι βρίσκεται πάντα στο πλευρό της ομογένειας, καθώς η καρδιά της Ελλάδας χτυπά σε κάθε γωνιά του πλανήτη, όπως το επτανησιακό πνεύμα, το οποίο διαχρονικά ακτινοβολεί όπου υπάρχουν Επτανήσιοι.

Οι δύο Πρόεδροι απηύθυναν κάλεσμα στον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων για τις 30 Νοεμβρίου, όταν θα πραγματοποιηθεί στις ΗΠΑ κερκυραϊκή βραδιά, η οποία για πρώτη φορά θα διοργανωθεί από κοινού από τους τέσσερις κερκυραϊκούς συλλόγους της Νέας Υόρκης (Παγκερκυραϊκός Σύλλογος, Σύλλογος Οθωνών, Σύλλογος Μαθρακίου και Σύλλογος Ερεικουσιωτών) και με την παρουσία του μουσικού συγκροτήματος «Τα παιδιά απ’ τον Γαρούνα» του Άγγελου Σκολαρίκη.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Δέλτα: Αναβάθμιση Συνεδριακού Κέντρου Σίνδου «Κωνσταντίνος Χ. Θεοφάνης»

otavoice

Πελετίδης: «Η Πάτρα αλλάζει θετικά κι ελπίζω να ομονοήσουμε για το καλό όλων μας»

otavoice

Χρηματοδότηση 2.359.997,76€ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου Ιλίου

otavoice

Δ. Αμαρουσίου: Ανακατασκευάστηκε η παιδική χαρά στην πλατεία Ξυλούρη

otavoice

Ένα ακόμη φορτηγό εξασφάλισε για τις Υπηρεσίες του ο Δήμος Κηφισιάς

otavoice

Συνάντηση Παπαστεργίου- Γιασημάκη: “Ανοίξαμε ένα κεφάλαιο για το Δήμο Ωρωπού”

otavoice