OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ευρεία σύσκεψη με συμμετοχή δημάρχων, για τον προαστικό Δυτικής Αττικής

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, παρουσία του Υπουργού  Χρήστου Σταϊκούρα και τον Υφυπουργού Βασίλη Οικονόμου, για τον προαστιακό Δυτικής Αττικής.

Στη σύσκεψη πήραν μέρος ο Υφυπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής της Δυτικής Αττικής, Γιώργος Κώτσηρας, ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Λιάκος Ευάγγελος, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Κωνσταντίνος Μαγουλάς, ο Δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Γεωργόπουλος, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππού, ο Δήμαρχος Μεγαρέων Παναγιώτης Μαργέτης, ο Δήμαρχος Ασπρόπυργου Ιωάννης Ηλίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος ΟΣΕ Παναγιώτης Τερεζάκης καθώς και εκπρόσωποι του ανάδοχου έργου.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν να συζητηθούν όλα τα ζητήματα που προκύπτουν κατά την υλοποίηση ενός σημαντικού έργου, να αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις στους δήμους που διέρχεται, αλλά και να τεθούν αυτά που προτάσσουν οι τοπικές κοινωνίες. Η χάραξη της γραμμής θα είναι η ίδια με την παλιά γραμμή Πελοποννήσου, η οποία θα αναβαθμιστεί με σύγχρονους συρμούς και θα έχει τερματικό σταθμό τα Μέγαρα.

Οι δήμοι διεκδικούν παράλληλα έργα που θα δώσουν λύσεις στις επιβαρρύνσεις που θα υποστούν από την διέλευση του προαστικού.

Σχετικά Άρθρα

Ηχηρό «όχι» από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ για την Αρετσού

otavoice

Δ. Ρόδου: Ο Αν. Κωνσταντάρος διευθύνων σύμβουλος στον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού

otavoice

Για πρώτη φορά στο δήμο Θερμαϊκού, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου

otavoice

Στη μάχη κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο Σοφικό, οι δυνάμεις του δήμου Κορινθίων

otavoice

ΠΔΕ: 15 εκατ. ευρώ σε νέα έργα ενεργειακής αναβάθμισης δημοσίων κτιρίων

otavoice

Το Happy Traveller στο δημαρχείο της Τήλου (βίντεο)

otavoice