OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Μ. Βακαλόπουλος: Βασική προτεραιότητα ένα σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο

Η ανέγερση Κλειστού Αθλητικού Γυμναστηρίου στη συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, Μιχάλη Βακαλόπουλου με μέλη του Προεδρείου του Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου

Η ανέγερση και λειτουργία Κλειστού Αθλητικού Γυμναστηρίου, με υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις στη Δημοτική Ενότητα Σπαρτιατών του Δήμου Σπάρτης και ειδικότερη θέση με τοπωνύμιο Ψυχικό, βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης που είχαν την Δευτέρα 15 Ιουλίου ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος με μέλη του προεδρείου του Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου.

Ειδικότερα, ο κ. Βακαλόπουλος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου, κ. Παναγιώτη Πριστούρη, τον Αντιπρόεδρο και βουλευτή Λακωνίας, κ. Νεοκλή Κρητικό, τον Γενικό Γραμματέα, κ. Σπύρο Πατσιλίβα και τον Ταμία του Συλλόγου και Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού και Επιχειρηματικότητας Σπάρτης, κ. Παναγιώτη Τριτάκη.

Ο Δήμαρχος Σπάρτης τόνισε ότι αποτελεί βασική προτεραιότητα για τον Δήμο η δημιουργία ενός σύγχρονου Αθλητικού Κέντρου, και προς αυτή την κατεύθυνση και οι δύο πλευρές δεσμεύθηκαν από κοινού για τη δρομολόγηση και επιτάχυνση των διαδικασιών.

Σχετικά Άρθρα

Στελεχώνεται η Πολεοδομία Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

otavoice

Με ταχείς ρυθμούς, η ψηφιοποίηση δεκάδων χιλιάδων αρχείων του Δήμου Κατερίνης

otavoice

Δήμος και Εμπορικός Σύλλογος Διονύσου ενώνουν τις δυνάμεις τους

otavoice

Στο Μεξικό, για τους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες, αποστολή του Δήμου Ήλιδας

otavoice

Π.Κ.Μ: Εννέα υποτροφίες σε νέες και νέους, για προγράμματα σπουδών επαγγελματικής εκπαίδευσης

otavoice

Π.Α: Υπεγράφη η κατασκευή του αστικού περιπάτου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

otavoice