OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Μαγική βραδιά με τους Στ. Κορκολή-Γ. Θεοφάνους, στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου

Μια αξέχαστη βραδιά με υπέροχες μελωδίες, έζησαν οι χιλιάδες θεατές που κατέκλυσαν το Αίθριο Θέατρο, με το μοναδικό συνθέτη, πιανίστα και ερμηνευτή Στέφανο Κορκολή και τον κορυφαίο συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου.

Αντικριστά οι δύο δημιουργοί ο καθένας στο πιάνο του ένωσαν την αγάπη τους για τη μουσική και ερμήνευσαν αναρίθμητες επιτυχίες τους, σε μια τεράστια διαδρομή που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην ελληνική δισκογραφία.

Ο Στέφανος Κορκολής ερμήνευσε τις κορυφαίες επιτυχίες του, και αυτές που έχουμε ακούσει από τον ίδιο, αλλά και αυτές που έχει γράψει για άλλους σπουδαίους καλλιτέχνες.

Στην παρέα τους η εντυπωσιακή ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη, αλλά και οι καλλιτέχνες Όλγα Βενετσιάνου και Νίκος Παπουτσής, που με το Γιώργο Θεοφάνους στο πιάνο ερμήνευσαν τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε.

Τη μοναδική συναυλία απόλαυσε με τους χιλιάδες θεατές ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου. Μετά το πέρας αυτής ο κ. Αμπατζόγλου ανέβηκε στη σκηνή του Αίθριου Θεάτρου, δίνοντας τα εγκάρδια συγχαρητήρια του για τη μοναδική αυτή συνάντηση των δύο κορυφαίων δημιουργών και εκφράζοντάς τους τις θερμές ευχαριστίες του εκ μέρους όλων για την υπέροχη αυτή καλοκαιρινή βραδιά.

«Με της συναυλία αυτή πέφτει η αυλαία του Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου για το 2024. Χιλιάδες θεατές κάθε ηλικίας είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν και να περάσουν όμορφα καλοκαιρινά βράδια, παρέα με σπουδαίους και καταξιωμένους καλλιτέχνες που ανέβηκαν στη σκηνή του Αίθριου Θεάτρου, χαρίζοντας ένα πλούσιο και ποιοτικό πρόγραμμα για όλα τα γούστα.

Ευχαριστούμε θερμά τη Διεύθυνση Πολιτισμού και Αθλητισμού και ιδιαίτερα τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Νικόλαο Πέππα για την άρτια διοργάνωση του Φεστιβάλ.

Εύχομαι σε όλους «Καλό Καλοκαίρι» και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις επόμενες πολιτιστικές εκδηλώσεις που προγραμματίζουμε, γιατί στο Μαρούσι η παραγωγή πολιτισμού δεν σταματάει ποτέ» σημείωσε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Τη συναυλία παρακολούθησαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κων/νος Βλάχος, οι Αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη, Γιάννης Νικολαράκος, Ελένη Λέκκα, Κώστας Ρώτας, Πέτρος Κόνιαρης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαρία- Δήμητρα Ρώτα, Κατερίνα Βουρλάκη, Κυριακή Κανάρη, Σπύρος Μπόγδανος.

Σχετικά Άρθρα

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου

otavoice

Π.Ν.Α: Χορήγηση Υποτροφιών Ακαδημαϊκού έτους 2024 – 2025

otavoice

Δ.Πλατανιά: Συνεδρίασε η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Αειφορίας

otavoice