OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Με 13 νέες προσλήψεις ενισχύθηκε το προσωπικό του Δήμου Βριλησσίων

Με 13 νέους εργαζόμενους ενισχύθηκε το προσωπικό του Δήμου Βριλησσίων μέσω του επιδοτούμενου προγράμματος της ΔΥΠΑ για την απασχόληση ανέργων ηλικίας 55 ετών και άνω.

Η διάρκεια της σύμβασης που υπέγραψαν οι νέοι υπάλληλοι του Δήμου Βριλησσίων είναι συνολικής διάρκειας 2 ετών (1+1 έτος) και αναμένεται να συμβάλλουν σημαντικά σε νευραλγικούς τομείς της καθημερινότητας.

Συγκεκριμένα, με οκτώ εργαζόμενους ενισχύθηκε η υπηρεσία καθαριότητας και με πέντε εργαζόμενους οι κοινωνικές υπηρεσίες, οι παιδικοί σταθμοί και οι οικονομικές υπηρεσίες.

Το νέο προσωπικό του Δήμου μας καλωσόρισαν ο Δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοίκησης Τάσος Χρηστάκης και ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Γεωργαντάς.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης δήλωσε: «Υποδεχτήκαμε με χαρά 13 νέους υπαλλήλους του Δήμου μας. Το πρόγραμμα της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης που επιδοτεί την απασχόληση ανέργων 55 έως 67 ετών μας δίνει την ευκαιρία να ενισχύσουμε το προσωπικό μας, προκειμένου να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των συμπολιτών μας με μεγαλύτερη επάρκεια»

Σχετικά Άρθρα

Δ. Δέλτα: Αναβάθμιση Συνεδριακού Κέντρου Σίνδου «Κωνσταντίνος Χ. Θεοφάνης»

otavoice

Πελετίδης: «Η Πάτρα αλλάζει θετικά κι ελπίζω να ομονοήσουμε για το καλό όλων μας»

otavoice

Χρηματοδότηση 2.359.997,76€ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου Ιλίου

otavoice

Δ. Αμαρουσίου: Ανακατασκευάστηκε η παιδική χαρά στην πλατεία Ξυλούρη

otavoice

Επίσκεψη Κερκυραίων της Νέας Υόρκης στον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

otavoice

Ένα ακόμη φορτηγό εξασφάλισε για τις Υπηρεσίες του ο Δήμος Κηφισιάς

otavoice