OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Με κορυφαίους Έλληνες και διεθνείς αθλητές το Artemis Fight Night στο Μαρούσι

Το “Artemis Fight Night V” που αποτελεί θεσμό για το Μαρούσι επέστρεψε την Παρασκευή 19 Ιουλίου στο Αμαλίειο Θέατρο, προσφέροντας ένα όμορφο θέαμα στο κοινό των αγώνων μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, υπό τη διοργάνωση της Διεύθυνσης Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου και του Ομίλου Σωματικής Ευεξίας και Ευρωστίας.

Στο event αξιόλογοι αθλητές της Ελληνικής και διεθνούς σκηνής, έδωσαν 16 αγώνες kick boxing και επαγγελματικής πυγμαχίας, κλείνοντας τη σεζόν με το καλύτερο τρόπο και καθηλώνοντας τους θεατές που παρακολούθησαν ζωντανά τους αγώνες ή μέσω live streaming για τη μαχητικότητα και το αγωνιστικό πνεύμα τους. Την εκρηκτική βραδιά άνοιξαν νεαροί αθλητές με αγώνες kick boxing και πυγμαχίας.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας μετέφερε το χαιρετισμό και τα θερμά συγχαρητήρια του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στους αθλητές και στους προπονητές και υπογράμμισε τη σταθερή στήριξη της Διοίκησης στη διοργάνωση των αγώνων με διεθνείς συμμετοχές για 5η συνεχή χρονιά, που προβάλουν και αναδεικνύουν το Δήμο στο αθλητικό γίνεσθαι.

Ο κ. Στέλιος Πολίτης του Ομίλου Σωματικής Ευεξίας και Ευρωστίας συνεχάρη τους προπονητές και τους αθλητές για την άριστη προετοιμασία τους και παράλληλα εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου και τον Αντιδήμαρχο Νικόλαο Πέππα που είναι αρωγοί σε όλες τις προσπάθειες του Ομίλου.

Μετάλλια απένειμαν στους αθλητές ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Σμυρνής και ο Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών Γιώργος Τζελίλης, που έδωσε το «παρών» στο event.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Εορδαίας: Συστάσεις σε κτηνοτρόφους για την προφύλαξη από την πανώλη

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Συνεχίζεται εντατικά η περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι ο πυρήνας της υγιούς επιχειρηματικότητας»

otavoice

Ψηφιακός Ταχυδρόμος στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας

otavoice

Ξεκίνησε το πολιτιστικό καλοκαίρι που διοργανώνει ο Δήμος Καρδίτσας

otavoice

Δ.Κω: Πρόσληψη προσωπικού καθαρισμού σχολικών μονάδων

otavoice