OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Με την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού «έριξε αυλαία» η Ναυτική Εβδομάδα Χαλκίδας

Με το πιο μελωδικό «ταξίδι» από την περίφημη και βραβευμένη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τη Ναυτική Εβδομάδα Χαλκίδας 2024, που αναβίωσε, μετά από πολλά χρόνια, ο Δήμος Χαλκιδέων, σε συνδιοργάνωση με την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων, στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού της Πολιούχου Χαλκίδας, Αγίας Παρασκευής.

Η εντυπωσιακή μουσική «απόβαση» της Μπάντας χθες, Κυριακή 28 Ιουλίου 2024, στο προαύλιο του Πολεμικού Μουσείου Χαλκίδας, υπό τον Αρχιμουσικό, Πλωτάρχη κ. Πέτρο Σαρρή, περιείχε αγαπημένα τραγούδια και διαχρονικές επιτυχίες, σε μια μοναδική βραδιά, που θύμιζε εικόνες από παλιό ελληνικό κινηματογράφο μέχρι και νεότερη ποπ μουσική σκηνή, «παρασύροντας» τους 1000 και πλέον παρευρισκόμενους, που χειροκροτούσαν και συμμετείχαν τραγουδώντας.

Την έναρξη της εκδήλωσης χαιρέτισε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα καλωσορίζοντας όλους, όσοι παρευρίσκονταν. «Η Ναυτική Εβδομάδα Χαλκίδας κλείνει με έναν μοναδικό και γεμάτο μελωδία τρόπο. Με την εξαιρετική Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, στον χώρο του Πολεμικού Μουσείου Χαλκίδας. Ευχαριστώ την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων και τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ.κ. Χρυσόστομο για την συνδιοργάνωση και την αμέριστη στήριξη.». Στη συνέχεια η Δήμαρχος ευχαρίστησε ξεχωριστά όλους, όσοι συνέβαλαν στις εκδηλώσεις της εβδομάδας και πρόσθεσε «Φέτος αναβιώσαμε με όρεξη και σχετικά δειλά, έναν θεσμό εμβληματικό για την πόλη της Χαλκίδας, την εβδομάδα του εορτασμού της Πολιούχου μας Αγίας Παρασκευής. Βίρα τις άγκυρες για του χρόνου…».

Την Τελετή Λήξης της Ναυτικής Εβδομάδας τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ.κ Χρυσόστομος, με την ομιλία του οποίου ολοκληρώθηκε η εκδήλωση, ο Βουλευτής Ν. Εύβοιας, Συμεών Κεδίκογλου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών και ο Διευθυντής του Πολεμικού Μουσείου Χαλκίδας, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Χαλκιδέων και εκπρόσωποι τοπικών Φορέων.

Σχετικά Άρθρα

Έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου για τα προβλήματα στις δομές υγείας των νησιών

otavoice

Με τον Λαρισαίο πρωταθλητή Ευρώπης, Αρ. Ζήνδρο, ο δήμαρχος Θ. Μαμάκος

otavoice

Π. Θεσσαλίας: 230.000 αιγοπρόβατα έχουν ελεγχθεί και έχουν θανατωθεί 7.177

otavoice

Δ. Αμοργού: Πρόσληψη 5 ατόμων για την Καθαριότητα των Σχολείων

otavoice

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε οκτώ Περιφέρειες για αύριο Τρίτη 30/7

otavoice

Ο γιατρός Δήμαρχος Σουλίου έκανε εφημερία σε νοσκομείο, λόγω έλλειψης προσωπικού

otavoice