OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Με τον Λαρισαίο πρωταθλητή Ευρώπης, Αρ. Ζήνδρο, ο δήμαρχος Θ. Μαμάκος

Με τον νεαρό πρωταθλητή της πάλης, Αριστείδη Ζήδρο, που απέσπασε το χάλκινο ευρωπαϊκό μετάλλιο στο άθλημα της Πάλης Παραλίας (Beach Wrestling), συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάσης Μαμάκος, στο Δημαρχείο της Λάρισας. Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση που φέρνει και την «πρωτιά» στην ιστορία του Τμήματος Πάλης Παραλίας της ΕΑΛ «Πήγασος» και αποδεικνύει τη δυναμική της Λάρισας, στον τομέα του αθλητισμού.

Ο νεαρός αθλητής αναφέρθηκε στο καθημερινό του πρόγραμμα, καθώς και στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Λαρισαίων. Ο Αριστείδης Ζήδρος ανέφερε πως ακολουθεί ένα εξαντλητικό πρόγραμμα προπόνησης, αφιερώνοντας πέντε ημέρες την εβδομάδα, για περίπου τρεις ώρες καθημερινά. Παρά το γεγονός ότι η πάλη είναι ένα ατομικό άθλημα, ο Λαρισαίος πρωταθλητής υπογράμμισε τη σημασία της ομαδικότητας. «Η ομαδικότητα στην προπόνηση με βοηθά να ξεπερνάω τα όριά μου και να επιτυγχάνω τους στόχους μου», είπε χαρακτηριστικά.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Πάλη Παραλίας (Beach Wrestling), αποτελεί ανερχόμενο στυλ πάλης. Ο Αριστείδης Ζήδρος, συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης Παραλίας για τις ηλικίες των Κ-15, που πραγματοποιήθηκε στην Τιμοσοάρα Ρουμανίας μεταξύ 18 και 21 Ιουλίου 2024.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Θανάσης Μαμάκος, τόνισε μεταξύ άλλων: «Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια, και εκ μέρους όλων των δημοτών, υποδέχομαι και συγχαίρω θερμά τον νεαρό αθλητή μας για την εξαιρετική του επιτυχία στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Πάλης. Η κατάκτηση του μεταλλίου αποτελεί μια αδιαμφισβήτητη απόδειξη του ταλέντου, της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσής του στον αθλητισμό. Με την πειθαρχία, την αφοσίωση, το ήθος και το αίσθημα ομάδας που καλλιεργούνται μέσα από τον αθλητισμό διαμορφώνονται ολοκληρωμένες προσωπικότητες. Εύχομαι ολόψυχα στον νεαρό αθλητή μας κάθε επιτυχία στα επόμενά του βήματα».

Στη συνάντηση μετείχαν οι κκ. Ιωάννης Περουλάκης, Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου ΕΑΛ «Πήγασος», Ανδρέας Κλειούσης, Βετεράνος Παγκόσμιος Πρωταθλητής Πάλης 2023 και Πέτρος Κρίκης, Προπονητής Πάλης και δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση».

Σχετικά Άρθρα

ΠΣτΕ: Χρηματοδότηση για τη λειτουργία Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωση

otavoice

Δ. Πεντέλης: Τα πέντε στάδια του πένθους

otavoice

Δήμος Αθηναίων: Μέτρα και πρωτοβουλίες κατά της διαφθοράς

otavoice

Στο δημαρχείο Πατρέων άνοιξε τις πύλες της, η έκθεση Ολυμπιακών Ενθυμημάτων

otavoice

Έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου για τα προβλήματα στις δομές υγείας των νησιών

otavoice

Π. Θεσσαλίας: 230.000 αιγοπρόβατα έχουν ελεγχθεί και έχουν θανατωθεί 7.177

otavoice