OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ο Δήμος Κορινθίων στηρίζει τους κορίνθιους φοιτητές όπου σπουδάζουν

Είσαι φοιτητής; Έχεις πακέτο!

Όλες οι πληροφορίες για το νέο καινοτόμο κοινωνικό πρόγραμμα που θα στέλνει κάθε μήνα είδη παντοπωλείου και πρώτης ανάγκης στους κορίνθιους φοιτητές, όπου κι αν σπουδάζουν

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό πρόγραμμα κοινωνικού χαρακτήρα εγκαινιάζει από φέτος ο δήμος Κορινθίων. Πρόκειται για το «Πακέτο του Φοιτητή».

Το «Πακέτο του Φοιτητή είναι ένα σύνολο προϊόντων, που περιλαμβάνει είδη παντοπωλείου και βασικής υλικής συνδρομής.

Αυτό το πακέτο θα φτάνει ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ στην πόλη που σπουδάζει και διαμένει το κάθε παιδί, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ είτε του φοιτητή είτε της οικογένειάς του.

Αυτή η παροχή των φοιτητικών πακέτων θα γίνεται σε φοιτητές, προστατευόμενα μέλη οικογενειών που κατοικούν στο δήμο Κορινθίων και φοιτούν και διαμένουν σε άλλες πόλεις εκτός του δήμου, ενώ ταυτόχρονα πληρούν τα κοινωνικό-οικονομικά κριτήρια του παρόντος κανονισμού και είναι οικογένειες δικαιούχοι του Κοινωνικού Δικτύου Παροχών Αλληλεγγύης Δήμου Κορινθίων «Όλοι Μαζί».

Οι δικαιούχοι φοιτητές θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση με συνημμένο το σύνολο των απαιτούμενων δικαιολογητικών του άρθρου 4 για την ένταξη τους στο Κοινωνικό Δίκτυο Παροχών Αλληλεγγύης Δήμου Κορινθίων «Όλοι Μαζί» και συμπληρωματικά να υποβάλλουν:

– Πρόσφατη βεβαίωση σπουδών σε δημόσιο ΑΕΙ ή δημόσια μεταλυκειακή δομή. Επισημαίνεται ότι το πακέτο του φοιτητή παρέχεται σε φοιτητές μεταλυκειακής δομής μόνο στην περίπτωση που εντός του δήμου Κορινθίων δεν λειτουργεί αντίστοιχη δημόσια μεταλυκειακή δομή, η οποία θα προκύπτει, κατόπιν αυτεπάγγελτης έρευνας της υπηρεσίας.

– Μισθωτήριο συμβόλαιο σε ισχύ ή αριθμό παροχής ηλεκτρικής ενέργειας ή βεβαίωση διαμονής σε φοιτητική εστία.

Σχετικά Άρθρα

Προσεισμικός έλεγχος σε σχολεία και δημοτικά κτίρια του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

otavoice

Εκπαιδευτική άσκηση Πολιτικής Προστασίας στη Ρεματιά Χαλανδρίου

otavoice

ΠΣτΕ: Ξεκινούν εργασίες ανάδειξης παλαιών βυρσοδεψίων στην περιοχή Χάρμαινα της Άμφισσας

otavoice

Ξαναζωντανεύει το πρώην σχολικό κτίριο στη Μουριά Γορτυνίας

otavoice

Τοποθετείται η οροφή στη Δημοτική Αγορά των Χανίων

otavoice

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας για τους επιτυχόντες των Παννεληνίων

otavoice