OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ο Κ. Ασκούνης επισκέφτηκε το “Kallithea Summer Sports Camp”

Το Kallithea Summer Sports Camp, το οποίο διοργανώνει ο Δήμος Καλλιθέας, επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γ. Μαργωμένο, οι οποίοι περιηγήθηκαν σε όλα τα γκρουπ συζητώντας με όλα τα παιδιά,στα οποία και έδωσαν το αναμνηστικό δίπλωμα για τη συμμετοχή τους στο camp.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας πέρασε από το σύνολο των χώρων όπου αναπτύσσονται οι δραστηριότητες του camp, στο Δημοτικό Πάρκο Αθλητισμού και Αναψυχής (Νιάρχος), στο γήπεδο ποδοσφαίρου, το γήπεδο καλαθοσφαίρισης του ΚΠΙΣΝ, το κολυμβητήριο καθώς και στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του πάρκου.

Ο Κώστας Ασκούνης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί και για τη συμμετοχή των μικρών μας φίλων για πρώτη φορά στο πρόγραμμα Activities Summer Camp του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καθώς και για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα καλλιτεχνικών δράσεων της «Μετάδραση» με τίτλο «Together in Sport» της Ελληνικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων το οποίο υλοποιείται στους κλιματιζόμενους χώρους του 10ου Δημοτικού Σχολείου και 6ου Λυκείου Καλλιθέας.

Ο κ. Ασκούνης διαπίστωσε ενθουσιασμό και χαρά για τις δραστηριότητες που αναπτύσσουν τα παιδιά με την καθημερινή τους παρουσία στο εκσυγχρονισμένο «Kallithea Summer Sports Camp», όπου το εκπαιδευόμενο προσωπικό τους προσφέρει μια ασφαλή και εμπλουτισμένη εμπειρία, με αθλητικό εξοπλισμό που πληροί τα πρότυπα ασφαλείας, με συνεχή επιτήρηση, με καθοδήγηση και τήρηση των υγειονομικών μέτρων, με την καθαριότητα των εγκαταστάσεων, αλλά και με τη συνεχή παρουσία των νοσηλευτριών μας τα οποία αποτέλεσαν εγγύηση για την χαρά και ξέγνοιαστη παρουσία των παιδιών.

Τα παιδιά από την πρώτη στιγμή με τη συμμετοχή τους αγάπησαν τις δραστηριότητες (αγώνες, παιχνίδια, διαγωνισμοί, καλλιτεχνικές δράσεις), ενώ τους δόθηκε η ευκαιρία να βελτιώσουν τις αθλητικές τους δεξιότητες (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πινγκ-πονγκ, στίβο, κρίκετ, κολύμβηση κ.α), να κάνουν νέους φίλους και να μάθουν να συνεργάζονται ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση τους.

Σχετικά Άρθρα

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Επιτυχημένη επανεκκίνηση στην ΜΥΔΟΧΑΡΑ, στον Μακρύγιαλο Πιερίας

otavoice

ΚΕΔΕ: Συνάντηση του Προεδρείου Επιτροπής Ορεινών Περιοχών, με τον Μ. Κόνσολα

otavoice