OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, στο Φεστιβάλ Χίου

Το 3ο Φεστιβάλ Χίου και η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου έχουν τη μέγιστη τιμή να υποδεχθούν ως ομιλητή στην ημερίδα για την Κλιματική Αλλαγή της 6ης Σεπτεμβρίου 2024 στην Χίο τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κ.κ. Βαρθολομαίο.

Ο Παναγιώτατος είναι γνωστός σε όλον τον κόσμο για τις οικολογικές του ανησυχίες και το έργο του για το Περιβάλλον και γι’ αυτό και χαρακτηρίζεται ως “Ο Πράσινος” Πατριάρχης.

Άλλες εξέχουσες προσωπικότητες που θα παραστούν στην ημερίδα είναι:

Ο πρ. Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας καθ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο νομπελίστας ακαδημαϊκός Χρήστος Ζερεφός, ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών καθ. Σταμάτης Κριμιζής, ο Πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν το οποίο θα φιλοξενήσει την επόμενη διάσκεψη για την Κλιματική Αλλαγή υπό την Αιγίδα του ΟΗΕ COD29 κ Αrif Μammadov, o Πρέσβης της Βουλγαρίας κ. Valentin Poriazov, ο Πρόεδρος του ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και διευθυντής του Skai Ιωάννης Σπανολιός, ο πρ. Γ.Γ. του ΙΜΟ και Πρόεδρος του Ιδρύματος “Μαρία Τσάκος” Ευθύμιος Μητρόπουλος, ο Γιώργος Κρέμλης Διευθυντής επί τιμής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μέλος του ΔΣ του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κυκλικής Οικονομίας και Κλίματος, η Τώνια Μοροπούλου, ομότιμη καθηγήτρια ΕΜΠ και Αντιπρόεδρος του ΤΕΕ, ο δημοσιογράφος και μέλος του ΔΣ της Ναυτιλιακής Λέσχης Χίου Ιωάννης Φαράκλας, η παραολυμπιονίκης πρωταθλήτρια Ιστιοπλοΐας και Υπεύθυνη του Ινστιτούτου Βιωσιμότητας Παγκόσμιας Ιστιοπλοΐας Αlexandra Rickham αλλά και ο Ambasssador of the Great Green Wall Tabi Joda.

Θα συντονίσει η δημοσιογράφος του Σκάι, Κορίνα Γεωργίου.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Β.Κυνουρίας: Σύμβαση για οδικά έργα στον Άγιο Ανδρέα

otavoice

Π.Κ.Μ: Συνάντηση εργασίας με τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης

otavoice

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ανακοινώνει την Έναρξη του Φεστιβάλ Λιμνών

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: 48 εκατ. ευρώ για έργα Πολιτισμού στο Λεκανοπέδιο

otavoice

Επιχείρηση απομάκρυνσης ομπρελών στον Δήμο Πολυγύρου

otavoice

Δ.Θηβαίων: Τελετή Έναρξης Ιστορικής Αναβίωσης, στον Αρχαιολογικό χώρο Πλαταιών

otavoice