OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ο τ. Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δ. Κάρναβος Γενικός Γραμματέας, στο ΥΠΕΣ

Ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός Γενικός Γραμματέας στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Ο Δημήτρης Κάρναβος έχοντας διατελέσει δυο θητείες δήμαρχος Καλλιθέας και μια θητεία ως Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, έχει τα διαπιστευτήρια για να ανταποκριθεί σε μια απαιτητική θέση, σε ένα Υπουργείο που έχει συνεργαστεί και το γνωρίζει πολύ καλά.

Αυτά ήταν και τα βασικά στοιχεία στο βιογραφικό του, που οδήγησαν τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο έχει άριστες σχέσεις επί μακρόν, να του εμπιστευτεί το σημαντικό χαρτοφυλάκιο της Ιθαγένειας.

Ο Δημήτρης Κάρναβος σε ανάρτηση του, αναφέρει:

Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τον πολύ τιμητικό ορισμό μου στην θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών.
Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να τιμήσω την εμπιστοσύνη του και να συνεισφέρω στην προσπάθεια για μια Δημόσια Διοίκηση σύγχρονη και αποτελεσματική που να ανταποκρίνεται και να παρεμβαίνει θετικά στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, ιδιαίτερα στο απαιτητικό χαρτοφυλάκιο της Ιθαγένειας.
Υπηρέτησα για πολλά χρόνια τον χώρο της Αυτοδιοίκησης από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου έως και την θέση του Δημάρχου και του Αντιπροέδρου της ΚΕΔΕ και γνωρίζω τα προβλήματα αλλά και τις δυνατότητες που έχει η ελληνική δημόσια διοίκηση, αλλά και τα μεγάλα βήματα μπροστά που έκανε τα τελευταία χρόνια .
Το Υπουργείο Εσωτερικών διαθέτει μια άξια ηγεσία, τον Υπουργό Θεόδωρο Λιβάνιο, την υφυπουργό Βιβή Χαραλαμπογιάννη και τον υφυπουργό Βασίλη Σπανάκη, η οποία έχει το όραμα και την θέληση για να δώσει μια ακόμα μεγαλύτερη ώθηση.
Θα εργαστώ σκληρά για να συμβάλλω στην προσπάθεια αυτή .

Σχετικά Άρθρα

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Γορτυνία- Ευστ. Κούλης: “Αποτράπηκαν τα χειρότερα”

otavoice

ΠΔΕ: Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο ο απολογισμός της Περιφερειακής Επιτροπής

otavoice

Ιστορική μέρα για τον Δήμο Κηφισιάς τα εγκαίνια του νέου Πυροσβεστικού Κλιμακίου

otavoice

Η καρδιά της Δημιουργικής Απασχόλησης χτυπά στην Καλαμαριά

otavoice

Δ. Χαλανδρίου: Μήνυση κατά αγνώστων για απόπειρα εξαπάτησης στο όνομα του Δήμου

otavoice

Δήμαρχος Κορινθίων: Οι εννέα δράσεις για καθημερινότητα, εξωστρέφεια, περιβάλλον

otavoice