OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Π.Δ.Μ: Συναντήσεις του Γ.Αμανατίδη με Συλλόγους Εργαζομένων στη ΔΕΗ

– Με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΗ ”Σπάρτακος” Παύλο Μουρατίδη και Σάκη Μάστορα συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης.

Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν τα θέματα του Συνδικάτου, αλλά και τα ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε επίσης το μέλλον της Μονάδας «ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ 5», ενώ όπως τόνισε ο κ. Αμανατίδης «Η συνδρομή μου για προώθηση και επίλυσή τους προς την ηγεσία της ΔΕΗ είναι αυτονόητη».

– Αργότερα, ο Γιώργος Αμανατίδης συναντήθηκε και με το Σωματείο Εργαζομένων στη Δ.Ε.Η. «Η ΕΝΩΣΗ».

Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης ο Περιφερειάρχης συζήτησε τα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στη Δ.Ε.Η., ενώ αναφέρθηκε και πάλι στο μέλλον των εργαζομένων στην περίπτωση που κλείσει η Μονάδα «ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ 5»,.

Παράλληλα, συζητήθηκε και το θέμα των τηλεθερμάνσεων για το οποίο ενημέρωσε τους εκπροσώπους της «ΕΝΩΣΗΣ» σχετικά με την πορεία των ενεργειών της Περιφέρειας μέχρι σήμερα, καθώς και για τη συνεργασία με τους Δημάρχους των Δήμων που τους αφορά η τηλεθέρμανση.

Όπως επεσήμανε ο κ. Αμανατίδης:

«Αυτό που μας απασχολεί είναι η εξεύρεση μιας συνολικής λύσης του ζητήματος, η οποία θα σχετίζεται τόσο με την παροχή θερμικής ενέργειας, όσο και με τα οικονομικά δεδομένα που αφορούν στη ΔΕΗ και στους φορείς τηλεθέρμανσης.

Μας βρήκε σύμφωνους η προοπτική ανάπτυξης της Πράσινης Ενέργειας, αρκεί αυτή να δίνει προοπτική και στους εργαζόμενους της περιοχής με τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Βασικός μας στόχος είναι να σταματήσει κατά το δυνατόν συντομότερα η αιμορραγία του πληθυσμού της περιοχής. Των ανθρώπων δηλαδή στους οποίους επενδύουμε σε ότι αφορά στο μέλλον της περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας».

Σχετικά Άρθρα

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Ο Κ. Ασκούνης επισκέφτηκε το “Kallithea Summer Sports Camp”

otavoice

Επιτυχημένη επανεκκίνηση στην ΜΥΔΟΧΑΡΑ, στον Μακρύγιαλο Πιερίας

otavoice