OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού στα Λαγκάδια Γορτυνίας

Ο Δήμος Γορτυνίας στα πλαίσια των πολυσχιδών δράσεών του για την ανάδειξη και προβολή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, διοργανώνει το Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024, ώρα 20:00, στα Λαγκάδια, τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημοτικού Τραγουδιού και Μουσικής, τον μακροβιότερο ετήσιο διαγωνισμό δημοτικού τραγουδιού, που συμπλήρωσε 50 χρόνια (1973- 2023) προσφοράς στην ελληνική παραδοσιακή μουσική.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον φετινό Διαγωνισμό, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την Αίτηση Συμμετοχής και να την αποστείλουν (σε μορφή pdf) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@gortynia.gov.gr , έως την Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024.

Μαζί με την αίτηση συμμετοχής –η οποία περιλαμβάνει προσωπικά στοιχεία, βιογραφικό σημείωμα κ.λπ.– και για να ισχύσει η υποψηφιότητά τους, πρέπει να αποσταλούν απαραιτήτως και τα ακόλουθα:

-Φωτογραφία του/της διαγωνιζόμενου/-νης (σε μορφή jpg).
-Τρία (3) αρχεία βίντεο (σε μορφή mp4) ή αρχεία ήχου (σε μορφή mp3) με τα αντίστοιχα τρία (3) προτεινόμενα τραγούδια ή οργανικούς σκοπούς, ερμηνευμένα ή εκτελεσμένα αντίστοιχα από τον/την διαγωνιζόμενο/-νη και μαζί τα ποιητικά κείμενα (τους στίχους) των προτεινόμενων τραγουδιών
(σε μορφή pdf), μέσω της πλατφόρμας www.wetransfer.com

Η Προκριματική Φάση θα πραγματοποιηθεί στα Λαγκάδια Γορτυνίας, το Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024, από ώρα 10:00 π.μ., στον χώρο του πρώην Κ.Ε.Π. Λαγκαδίων.

Επιπλέον αναλυτικές πληροφορίες για τις προϋποθέσεις συμμετοχής, το ρεπερτόριο, τα βραβεία κ.λπ., οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν στην Προκήρυξη του Διαγωνισμού και στην Αίτηση Συμμετοχής, τα οποία
μπορούν να “κατεβάσουν” από την ιστοσελίδα του Δήμου Γορτυνίας: www.gortynia.gov.gr

Επικοινωνία με τον Δήμο Γορτυνίας: 2795360329 (κα Κέλυ Παυλίδου), 2795360300 και info@gortynia.gov.gr

Σχετικά Άρθρα

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Ο Κ. Ασκούνης επισκέφτηκε το “Kallithea Summer Sports Camp”

otavoice

Επιτυχημένη επανεκκίνηση στην ΜΥΔΟΧΑΡΑ, στον Μακρύγιαλο Πιερίας

otavoice