OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ψηφιακός Ταχυδρόμος στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας

Η Αγία Βαρβάρα εξυπηρετείται πλέον από τα ΕΛΤΑ με τον Ψηφιακό Ταχυδρόμο, καθώς υλοποιείται η δέσμευση του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας Γρηγόρη Σκλήκα προς τον δήμαρχο της πόλης Λάμπρο Μίχο.

Στη συνάντησή του με τον διευθύνοντα σύμβουλο των ΕΛΤΑ, ο κ. Μίχος είχε εκφράσει τον προβληματισμό του σχετικά με την εξυπηρέτηση των πολιτών της Αγίας Βαρβάρας μετά από την απόφαση των ΕΛΤΑ να μεταφέρουν τις υπηρεσίες του τοπικού καταστήματος σε «κεντρικό» δήμο.

Ο κ. Σκλήκας απαντώντας δεσμεύτηκε ότι δεν πρόκειται να υποβαθμιστεί η εξυπηρέτηση των κατοίκων της πόλης μας και ότι η Αγία Βαρβάρα θα είναι πιλοτική περιοχή για την εφαρμογή των υπηρεσιών του Ψηφιακού Ταχυδρόμου.

Με τον Ψηφιακό Ταχυδρόμο μπορούν να στείλουν και να παραλάβουν δέματα και συστημένες επιστολές, να εξοφλούν λογαριασμούς οργανισμών κοινής ωφέλειας και γενικότερα να έχουν στο σπίτι τις υπηρεσίες των ΕΛΤΑ.

Οι κάτοικοι της Αγίας Βαρβάρας για να εξυπηρετηθούν αρκεί απλώς να επικοινωνήσουν με τον Ψηφιακό Ταχυδρόμο με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

● Μέσω mail, www.elta.gr/contact
● Mέσω τηλεφώνου:
– Από σταθερό: 800-11-82000
– Από κινητό: 212-0000-800
● Μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με την υπηρεσία στο Αιγάλεω: 210 5311491 (κάνει διανομές από Δευτέρα έως και Παρασκευή 7 πμ έως 2μμ

Σχετικά Άρθρα

ΔΣ ΚΕΔΕ: Τι αποφάσισε για τα οικονομικά των δήμων

otavoice

Δ. Εορδαίας: Συστάσεις σε κτηνοτρόφους για την προφύλαξη από την πανώλη

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Συνεχίζεται εντατικά η περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι ο πυρήνας της υγιούς επιχειρηματικότητας»

otavoice

Ξεκίνησε το πολιτιστικό καλοκαίρι που διοργανώνει ο Δήμος Καρδίτσας

otavoice

Δ.Κω: Πρόσληψη προσωπικού καθαρισμού σχολικών μονάδων

otavoice