OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Συνάντηση εργασίας δημάρχου Αγράφων και Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου, είχε ο Δήμαρχος Αγράφων Αλέξης Καρδαμπίκης την Τρίτη 2 Ιουλίου.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν σχέση με το σήμα της τηλεόρασης και το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας σε πολλά χωριά και οικισμούς του Δήμου.

Ο Δήμος Αγράφων δίνει μεγάλη έμφαση στην ψηφιακή αναμόρφωση των υπηρεσιών του και στις νέες τεχνολογίες.

Δεδομένου ότι ο Δήμος Αγράφων βρίσκεται μακριά από μεγάλα ιατρικά κέντρα, κάνει τους κατοίκους του να αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες όταν έρχονται αντιμέτωποι με θέματα υγείας.

Έτσι ο Υπουργός ενημερώθηκε πως η ανάγκη να διασφαλιστεί η υγεία των κατοίκων, οδήγησε τον Δήμο Αγράφων σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, στην ιδέα και δημιουργία ενός έργου που αφορά την ιατρική τηλεφροντίδα με έξυπνες συσκευές μέτρησης δεδομένων υγείας με τη βοήθεια και τη χρήση νέας τεχνολογίας και ιντερνετικών εφαρμογών και σύντομα θα ξεκινήσει η υλοποίησή του.

Τέλος με δεδομένη την εξαιρετική σχέση που διατηρεί ο Δήμος Αγράφων και ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο Δήμαρχος Αγράφων Αλέξης Καρδαμπίκης απηύθυνε πρόσκληση στον κ. Παπαστεργίου να επισκεφθεί τον τόπο μας την οποία ο Υπουργός και αποδέχτηκε.

Σχετικά Άρθρα

Τα «Αθλητικά Μονοπάτια» προσφέρουν γνώση, άθληση και ψυχαγωγία στα παιδιά της Αμοργού

otavoice

Δ.Γορτυνίας: Ολοκληρώνεται η συντήρηση και η βελτίωση μέρους του οδικού δικτύου

otavoice

Συνεργείο του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης απομάκρυνε κλειστό περίπτερο  

otavoice

Δ.Παιανίας: Παραδόθηκαν τα υπερσύγχρονα ηλεκτρικά λεωφορεία για τη δημοτική συγκοινωνία

otavoice

Δ.Β.Κυνουρίας: Χρηματοδότηση για την ενίσχυση της πυροπροστασίας

otavoice

Σημαντικά έργα στο νησί της Κώ

otavoice