OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Συνάντηση Κουρέτα-Ανδρουλάκη: Θέλουμε μια Θεσσαλία ανθεκτική, με προοπτική

Με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δ. Κουρέτα και τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες συναντήθηκε σήμερα στην έδρα της Περιφέρειας, στη Λάρισα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, τονίζοντας πως στηρίζει τις προσπάθειες της περιφερειακής αρχής για μια Θεσσαλία ανθεκτική, απέναντι στα ακραία καιρικά φαινόμενα.

 

Ν. Ανδρουλάκης: Θέλουμε μια Θεσσαλία ανθεκτική, με προοπτική

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε:

Όμως, πρέπει να στηρίξουμε τη Θεσσαλία και ως τη μεγάλη παραγωγική καρδιά της πατρίδας μας. Για το ΠΑΣΟΚ προτεραιότητα είναι να υπάρχει σχέδιο για τους υδάτινους φυσικούς πόρους, με ενιαία αρχή υδάτων, αλλά έχοντας στα χέρια της η Περιφέρεια και το κράτος αυτήν την αρχή και όχι ιδιώτες.

Και βέβαια, κατά προτεραιότητα, χρειάζεται παραγωγοί, μεταποιητές, συνεταιρισμοί να μπορούν να έχουν όρους σύνδεσης σε πάρκα ανανεώσιμης ενέργειας, ώστε οι Θεσσαλοί παραγωγοί να έχουν σταθερό κόστος ενέργειας την επόμενη δεκαπενταετία και άρα να είναι ανταγωνιστικοί. Και όχι σήμερα να βλέπουμε καθημερινά τα τιμολόγια να είναι δυσθεώρητα, με αποτέλεσμα να υπονομεύεται η ανταγωνιστικότητά τους, η παραγωγή και παρά πολλοί άνθρωποι να είναι μακριά από τα πραγματικά προβλήματα που δυσκολεύουν την καθημερινότητά τους.

Ν. Ανδρουλάκης: Θέλουμε μια Θεσσαλία ανθεκτική, με προοπτική

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, αν θέλουμε μια Θεσσαλία ανθεκτική, με προοπτική και ελπίδα για χιλιάδες ανθρώπους που βρέθηκαν πέρυσι σε πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες”.

Ο κ. Ανδρουλάκης επισκέφθηκε και το Κέντρο Πολιτικής Προστασίας, όπου ο επικεφαλής Ηλίας Λεοντάρης τον ενημέρωσε για το σχέδιο πρόληψης ακραίων φυσικών καταστροφών.

Σχετικά Άρθρα

ΠΔΕ: 15 εκατ. ευρώ σε νέα έργα ενεργειακής αναβάθμισης δημοσίων κτιρίων

otavoice

Το Happy Traveller στο δημαρχείο της Τήλου (βίντεο)

otavoice

Ευρεία σύσκεψη με συμμετοχή δημάρχων, για τον προαστικό Δυτικής Αττικής

otavoice

Π.Στ.Ε: Χρηματοδότηση Κέντρων Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρίες

otavoice

Ηλιούπολη: Ολοκλήρωση μελέτης του επικίνδυνου σημείου Πεντάρη & Ηρώων Πολυτεχνείου

otavoice

Δ.Αμαρουσίου: Σε ταχείς ρυθμούς, η ανάπλαση του κεντρικού οδικού άξονα της Κυπρίων Αγωνιστών

otavoice