OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Σιντικής: Συνάντηση Δημάρχου με τον Α/ΓΕΣ για την αξιοποίηση στρατιωτικών ακινήτων

Ο δήμαρχος Σιντικής κ.Γεωργιος Τάτσιος και ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων κ.Τασος Χατζηβασιλείου πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπου συνάντησαν τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστιδη.

Η επίσκεψη αφορούσε στην στενή συνεργασία που αναπτύσσει ο Δήμος Σιντικής σχετικά με την αξιοποίηση των στρατιωτικών ακινήτων και την δέσμευση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ.Νικολαου Δένδια για παραχώρηση χρήσης μέρους των Οχυρών Ρούπελ και Ιστίμπεη, των στρατιωτικών λεσχων Πετριτσίου και Βυρώνειας και του στρατοπέδου των Άνω Ποροίων στον Δήμο Σιντικής!

Σύντομα αναμένεται να γίνουν οι απαραίτητες συμβάσεις μεταξύ των δύο μερών η υλοποίηση των οποίων θα δημιουργήσει πολλές θέσεις εργασίας με την δημιουργία ιστορικών θεματικών πάρκων και τεχνολογικών μουσείων με θέμα την Μάχη των Οχυρών!

Η υλοποίηση του προγράμματος του Δήμου Σιντικής για αξιοποίηση των ανωτέρω ακινήτων αναμένεται να αυξήσει κατακόρυφα την επισκεψιμότητα στην περιοχή.

Θερμές ευχαριστίες στον κ.Τασο Χατζηβασιλείου για την καθοριστική του συμβολή στην επιτυχή έκβαση αυτού του δύσκολου και απαιτητικού εγχειρήματος!

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Άρχισαν εθελοντικές περιπολίες στα δάση της πόλης

otavoice

Δ.Πεντέλης: Έκτακτη επιχορήγηση 1εκ. ευρώ. από το Υπουργείο Εσωτερικών

otavoice