OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Αποκατάστασή του Κλειστού Γυμναστηρίου Πεντέλης ανακοίνωσε ο Yπουργός Yποδομων

Την πλήρη αποκατάσταση του Κλειστού Γυμναστηρίου της Πεντέλης από την ΤΕΡΝΑ ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος με τη Δήμαρχο Νατάσσα Κοσμοπούλου, επισκέφτηκε τις υποδομές που έχουν υποστεί ζημιές, επισημαίνοντας ότι ‘θα γίνουν όλες οι αναγκαίες μελέτες και πολύ γρήγορα θα αποδοθεί εκ νέου στους μαθητές και τις ομάδες που αγωνίζονται σ’ αυτό’.

Προηγήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο της Πεντέλης, όπου έγινε μια πρώτη αποτίμηση της κατάστασης και στη συνέχεια ακολούθησε η αυτοψία στις δημόσιες υποδομές στις οποίες προκλήθηκαν ζημιές από την πυρκαγιά, από τον Υπουργό κ. Χρήστο Σταικούρα, τον Υφυπουργό αρμόδιο για τις Υποδομές κ.Νίκο Ταχιάο, και μηχανικούς από τις «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (ΚΤ.ΥΠ.)».

Οι σχολικές δομές, τις οποίες επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων, είναι το Γυμνάσιο & Λύκειο Νέας Πεντέλης και την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, το Κρυστάλλειο Δημοτικό Σχολείο Πεντέλης, το 1ο Νηπιαγωγείο Πεντέλης, και τον 1ο Βρεφονηπιακό Σταθμό.

Σημειώνεται ότι έχουν, ήδη ξεκινήσει τα κλιμάκια του Υπουργείου να διενεργούν τις αυτοψίες στην πόλη με τη συνεργασία του Δήμου.

Η κα Κοσμοπούλου δήλωσε:

‘Χωρίς καμία καθυστέρηση γίνεται η πλήρης καταγραφή της κατάστασης και με ενέργειές μας βρίσκουμε την αναγκαία χρηματοδότηση, δρομολογώντας την τάχιστη αποκατάσταση των υποδομών.

Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την άμεση ανταπόκρισή του για το Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Πεντέλης. Ευχαριστώ πολύ τον Υπουργό κ. Σταϊκούρα για την αμεσότητα.

Η Νέα Πεντέλη θα αποκτήσει σύντομα νέο υπερσύγχρονο Κλειστό Γυμναστήριο’.

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας στη λαϊκή συνέλευση κατοίκων στη Δόξα Γορτυνίας

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Οι συνδημότες μας βλέπουν ότι δουλεύουμε»

otavoice

Ο Δήμος Κηφισιάς δίπλα στους «ήρωες» της φωτιάς και στους όμορους Δήμους

otavoice

Δ.Ωρωπού: Εκστρατεία Αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους

otavoice

Π.Β.Α: Ένταξη προγραμμάτων στο νέο ΕΣΠΑ

otavoice

Δ. Πτωχός: «Είμαστε έτοιμοι για καθαρότερη και πιο βιώσιμη ενεργειακή πολιτική»

otavoice