OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Χιλιάδες νεκρά ψάρια στο λιμάνι του Βόλου- Τα μάζευαν με απόχη

Απίστευτες εικόνες από το λιμάνι του Βόλου με χιλιάδες νεκρά ψάρια να επιπλέουν στην θάλασσα, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Σύμφωνα με όσα είχαν καταγράψει τα gegonota.news σε προηγούμενο ρεπορτάζ, μετά την παραλία του Βόλου, νεκρά ψάρια άρχισαν να ξεβράζονται από την θάλασσα και σε άλλες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος, όπως στον Άναυρο, τις Αλυκές και τη Νέα Αγχίαλο, ενώ χιλιάδες είναι αυτά που επιπλέουν σε όλο τον Παγασητικό.

Το λιμάνι του Βόλου γέμισε χθες νεκρά ψάρια και, εκτός από το αποκρουστικό θέαμα, η δυσοσμία ήταν ανυπόφορη. Σήμερα, νωρίς το πρωί, έπιασαν δουλειά τα συνεργεία καθαρισμού προκειμένου να απομακρύνουν τα νεκρά ψάρια από την θάλασσα. Εργαζόμενοι στην καθαριότητα τραβούσαν με την απόχη τα ψάρια, τα οποία συγκέντρωναν σε μαύρες σακούλες και τα φόρτωναν σε απορριμματοφόρα.

Το θέαμα είναι αποκρουστικό για όλους και ειδικά εν μέσω τουριστικής περιόδου, που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Πολίτες ζητούν την παρέμβαση του εισαγγελέα για να διαπιστωθεί ποιοι έχουν ευθύνη για το περιβαλλοντικό έγκλημα που συντελείται και για το αν πρόκειται για μία υγειονομική βόμβα στη περιοχή.

Πηγή: gegonota.news

Σχετικά Άρθρα

Ο Χάρης Δούκας στο Καρπενήσι: “Πρέπει να υπάρξει αποκέντρωση”

otavoice

Εκτεταμένες φυτεύσεις δένδρων και ανθόφυτων στο Ανοιχτό Θέατρο Καλαμάτας

otavoice

Δήμαρχος Πύργου: Τα μεγάλα έργα θωράκισης της Ηλείας δεν μπορούν να περιμένουν άλλο

otavoice

Έβαλε ποδιά και σέρβιρε γιαπράκια ο Γιώργος Χατζημάρκος, στη Σάλακο

otavoice

Δ. Κοζάνης: Έκτακτη Συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής(26/8)- Τα θέματα

otavoice

Τρία νέα έργα στην Πάτμο – Συνάντηση Περιφερειάρχη-Δημοτικής Αρχής

otavoice