OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Ήλιδας: Επιτυχημένη η 6η Λευκή Νύχτα στην πόλη της Αμαλιάδας

Για ακόμα μία χρονιά οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Ηλείας αγκάλιασαν τη Λευκή Νύχτα στην Αμαλιάδα, πλημμυρίζοντας τους δρόμους του εμπορικού κέντρου, δίνοντας παράλληλα πνοή στην πόλη και σημαντική ανάσα στα καταστήματα.

Ο Δήμος Ήλιδας ως συνδιοργανωτής της βραδιάς, παρακολούθησε μία ακόμα επιτυχημένη εκδήλωση στην πόλη, που προετοίμασαν με πολύ μεράκι τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας.

Κατά την 6η Λευκή Νύχτα το ιστορικό κέντρο γέμισε ζωή, με τους χιλιάδες επισκέπτες να εκμεταλλεύονται τις προσφορές των τοπικών καταστημάτων για αγορές, αλλά και τις ξεχωριστές εκδηλώσεις που είχαν ετοιμάσει οι επιχειρήσεις εστίασης.

Η ατμόσφαιρα ήταν άκρως εορταστική, με τα καταστήματα να είναι από νωρίς στολισμένα και τους ιδιοκτήτες τους να υποδέχονται τους καταναλωτές με κεράσματα και γενναίες εκπτώσεις.

Τον κόσμο καλωσόρισαν και ευχαρίστησαν για την παρουσία του, τόσο ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας κ. Φώτης Νικολόπουλος, αλλά και ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Αμέσως μετά στην εξέδρα που είχε στηθεί ξεκίνησε η μεγάλη συναυλία της Πένυς Μπαλτατζής με την μπάντα της, γεμίζοντας μελωδίες και τραγούδια για περισσότερο από δύο ώρες την πόλη.

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Άρχισαν εθελοντικές περιπολίες στα δάση της πόλης

otavoice

Δ.Πεντέλης: Έκτακτη επιχορήγηση 1εκ. ευρώ. από το Υπουργείο Εσωτερικών

otavoice