OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Ηρακλείου Αττικής: Η Δημοτική Συγκοινωνία ξανά στους δρόμους της πόλης

Στους δρόμους της πόλης επανέρχεται από την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου η Δημοτική Συγκοινωνία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού που μετακινείται μέσα στον αστικό ιστό.

Πάντα δωρεάν χωρίς εισιτήριο, η Δημοτική Συγκοινωνία λειτουργεί από νωρίς το πρωί έως το μεσημέρι σε κυκλικό δρομολόγιο, με αφετηρία και τέρμα την πλατεία Καραϊσκάκη, δρομολόγια ανά μία ώρα και στάσεις στους κόμβους μετεπιβίβασης των μέσων μεταφοράς σταθερής τροχιάς (γραμμή ΗΣΑΠ, προαστιακός).

Αναλυτικά το πρόγραμμα καθώς και τα δρομολόγια με τις στάσεις της Δημοτικής Συγκοινωνίας στην ιστοσελίδα του Δήμου http://iraklio.gr, ενότητα Υπηρεσίες. Εκεί οι πολίτες θα βρουν και το Transit Tool την ειδική εφαρμογή που απεικονίζει επί χάρτου τις στάσεις της Δημοτικής Συγκοινωνίας.

«Για ακόμα μια χρονιά πάμε μαζί, πάμε οικονομικά, πάμε οικολογικά. Αφήνουμε το αυτοκίνητο σπίτι και χρησιμοποιούμε δωρεάν τη Δημοτική Συγκοινωνία για τις μετακινήσεις μας εντός πόλης», το μήνυμα του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου.

Εντός Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθεί και η περίοδος εγγραφών για νέους και παλιούς φοιτητές του Ηρακλείου που επιθυμούν να μετακινούνται με το ειδικό δρομολόγιο που έχει θεσπίσει η δημοτική αρχή καθημερινά το πρωί προς την πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου.

Σχετικά Άρθρα

Βόλος: Και δεύτερο πλέγμα στον Ξηριά για την συγκράτηση των νεκρών ψαριών

otavoice

Δ.Παπάγου-Χολαργού: Σημαντική Οικονομική Ελάφρυνση μέσω Αναχρηματοδότησης Δανείων

otavoice

Οξύνεται η κόντρα Δημάρχου Βόλου και Περιφερειάρχη Θεσσαλίας – Νέα ανακοίνωση Μπέου

otavoice

Δήμαρχος Παγγαίου: “Μετά από συλλογική προσπάθεια καταφέραμε να περιοριστεί η πυρκαγιά”

otavoice

Ο δήμος Σικυωνίων παράδειγμα που αντιστέκεται στη λειψυδρία

otavoice

Δ.Ρεθύμνης: Μελέτη αποκατάστασης κτιρίων-περιβάλλοντος χώρου του φρουρίου φορτέτζα

otavoice