OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Λαρισαίων: Συνεχίζονται τα έργα ασφαλτόστρωσης σε Γιάννουλη και Φαλάνη

Από χθες το πρωί, πραγματοποιούνται εργασίες στις Εργατικές Κατοικίες της Γιάννουλης, στις οδούς πέριξ των οικοδομικών τετραγώνων που περικλείουν τις κατοικίες.

Στο σημείο βρέθηκε ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάσης Μαμάκος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αστικής & Περιαστικής Ανάπτυξης, κ.Κωνσταντίνο Βλαχούλη, τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΛ, κ.Κωνσταντίνο Αργυρόπουλο και στελέχη της Δημοτικής Επιχείρησης.

«Προχωράμε με ταχύ βηματισμό στην αποκατάσταση των ζημιών από τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας Daniel, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα και ευαισθησία στις περιοχές του Δήμου μας που υπέστησαν και τα μεγαλύτερα πλήγματα.

Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί εργασίες στον κεντρικό δρόμο της Γιάννουλης, καθώς και σε οδούς στην περιοχή της Φαλάνης, ενώ σήμερα (σ.σ. χθες) εκτελούνται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στις Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης.

Με σταθερά, προσεκτικά βήματα κλείνουμε, μία-μία, τις πληγές του Daniel, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων των συμπολιτών μας», σημειώνει ο Δήμαρχος Λαρισαίων και Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Λάρισας, κ.Θανάσης Μαμάκος.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για έργα συνολικού προϋπολογισμού ύψους 910.000 ευρώ, που υλοποιούνται με ίδιους πόρους της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης Λάρισας.

Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει ήδη από τα μέσα Ιουλίου, ενώ συνολικά αναμένεται να αποκατασταθεί πλήρως ασφαλτικό οδόστρωμα συνολικής επιφάνειας 55.000 τ.μ., με τις εργασίες να ολοκληρώνονται εντός του φθινοπώρου 2024.

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αγιάς απέβαλε την ιδιοκτήτρια λούνα παρκ από το παζάρι – Η ίδια έχει κατακυρωθεί στη Λάρισα

otavoice

Δ. Ωραιοκάστρου: Ολοκληρώθηκε το «Καλοκαιρινό Σχολείο 2024»

otavoice

Δ.Π.Φαλήρου: Πρωτοβουλίες για την ασφάλεια – Ενημέρωση για περιστατικά εξαπάτησης δημοτών

otavoice

Βόλος: Και δεύτερο πλέγμα στον Ξηριά για την συγκράτηση των νεκρών ψαριών

otavoice

Δ.Παπάγου-Χολαργού: Σημαντική Οικονομική Ελάφρυνση μέσω Αναχρηματοδότησης Δανείων

otavoice

Οξύνεται η κόντρα Δημάρχου Βόλου και Περιφερειάρχη Θεσσαλίας – Νέα ανακοίνωση Μπέου

otavoice