OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Ωραιοκάστρου – Συμβούλιο Νέων: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για την Αττική

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης και το Συμβούλιο Νέων Δήμου Ωραιοκάστρου, βρίσκονται στο πλευρό των πολιτών που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική και συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης για την ανακούφισή τους. Η δράση υλοποιείται σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση «Ηumanity Greece», που θα μεταφέρει τα είδη που θα συγκεντρωθούν στην Αττική.

«Καλούμε τους συνδημότες μας στο μέτρο που μπορεί ο καθένας να υποστηρίξουν αυτή την προσπάθεια και να σταθούμε στο πλευρό των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις φωτιές», αναφέρει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Κινητοποιούμαστε για να ενισχύουμε τους πυρόπληκτους της Αττικής. Σε συνεργασία με τα τοπικά συμβούλια των Κοινοτήτων και το Συμβούλιο Νέων του Δήμου μας συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης για να ανακουφίσουμε τους πολίτες που έχασαν τα σπίτια τους.
Προσφέροντας στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, θα νιώσουμε πιο όμορφα ως άνθρωποι», σημειώνει ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Χρήστος Σαραμούρτσης.

«Οι νέοι του Δήμου Ωραιοκάστρου υποστηρίζουμε και ενισχύουμε τους πολίτες που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική. Καλούμε όσους μπορούν να προσφέρουν την βοήθειά τους, μαζί μπορούμε να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας», αναφέρει ο πρόεδρος του Συμβουλίου Νέων Δήμου Ωραιοκάστρου, Άγγελος Τσιτιρίδης.

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται από την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024 ως την επόμενη Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024 (από τις 09.00 ως τις 14.00) στα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του
Δήμου Ωραιοκάστρου (Αργυρουπόλεως 4, έναντι Δημαρχείου Ωραιοκάστρου) και στις Κοινότητες του Δήμου.

Συγκεντρώνονται τα ακόλουθα είδη:

Τρόφιμα μακράς διαρκείας
Ντοματοπελτέδες
Ελαιόλαδο
Σνακς
Σπαστοί καφέδες
Είδη προσωπικής υγιεινής
Καθαριστικά είδη
Σερβιέτες
Καινούρια κλινοσκεπάσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Χρήστο Σαραμούρτση τηλ. 6932908010 και τον πρόεδρο του Συμβουλίου Νέων Δ. Ωραιοκάστρου, Άγγελο Τσιτιρίδη τηλ. 6932919848.

Σχετικά Άρθρα

Ασυνείδητοι έχουν μετατρέψει σε χωματερή από μπάζα δημοτικό οικόπεδο στο Ωραιόκαστρο

otavoice

Αυτοψία κλιμακίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας στις χαλαζόπληκτες περιοχές

otavoice

Δ. Ήλιδας: 300.000 ευρώ για τις ζημιές από τις πυρκαγιές του Ιουνίου στην Πηνεία

otavoice

Δήμος Ελασσόνας: «Κατάλληλο, μετά από ελέγχους, το νερό στο Δομένικο»

otavoice

Συνάντηση εργασίας του δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

otavoice

Στ. Αγγελούδης: Ξεκινάει ο θεσμός του αντιδημάρχου υπηρεσίας – Προτάσσουμε την ασφάλεια των πολιτών

otavoice