OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Παιανίας: Καταλυτική η παρέμβαση της Πολιτικής Προστασίας σε πυρκαγιά στο Σπίτι του Βόλεϊ

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παιανίας σε περιστατικό πυρκαγιάς το μεσημέρι της Κυριακής πλησίον των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων (Σπίτι του Βόλεϊ).
Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πολιτικής Προστασίας και έξι άτομα τα οποία περιόρισαν την έκταση της φωτιάς έως ότου φτάσουν και δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Επί τόπου βρέθηκαν ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Μαργιάνα Γιαννάκου.

Βίντεο από την έναρξη της πυρκαγιάς φαίνεται να αποκλείει το ενδεχόμενο εμπρησμού. Χάρη στην άμεση επέμβαση της Π.Π. οι απώλειες περιορίστηκαν σε μόλις 200 τμ περίπου έκτασης και τρία ελαιόδενδρα.

Από το σημείο ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης επεσήμανε την ανάγκη να βρίσκονται όλοι οι κάτοικοι σε διαρκή επαγρύπνηση έως το τέλος τουλάχιστον της αντιπυρικής περιόδου.

«Το σημερινό συμβάν επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά την ετοιμότητα της Πολιτικής Προστασίας του δήμου και την αγαστή συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Οι απώλειες είναι αμελητέες. Αυτό όμως δεν επιτρέπει να εφησυχάζουμε, αντιθέτως θα πρέπει να βρισκόμαστε όλες και όλοι σε συνεχή επαγρύπνηση. Ο κάθε κάτοικος του δήμου μας οφείλει να γίνει αρωγός και να ‘’δηλώσει’’ εθελοντής τουλάχιστον ως παρατηρητής ώστε να εξασφαλίσουμε πως και στη φετινή αντιπυρική περίοδο θα βγούμε αλώβητοι προστατεύοντας το φυσικό περιβάλλον της περιοχής μας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα

Δημοτική Αρχή Πετρούπολης: Όχι στις συγχωνεύσεις, καμιά μετακίνηση μαθητή

otavoice

Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας δημοτικής αρχής Τριπόλεως(3/9/2024)

otavoice

Δ. Εορδαίας: Στο Πνευματικό Κέντρο λήγουν σήμερα οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις “Κώστας Διαμαντίδης”

otavoice

Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Πατρέων

otavoice

ΠΚΜ: Σε επιφυλακή για την επιδείνωση του καιρού -Οδηγίες στους πολίτες

otavoice

Δ. Καρδίτσας: Ντόρτια, Λέλουδα κι Εξάρες – Από τον Αττίκ έως τον Τσιτσάνη

otavoice