OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Παγγαίου: Σύσκεψη για τις συνέπειες της ανομβρίας στα Τενάγη Φιλίππων

Η Επιτροπή Πρωτογενούς Τομέα Δήμου Παγγαίου συγκάλεσε σύσκεψη με το γραφείο του ΕΛΓΑ Καβάλας με θέμα τις συνέπειες της πρωτοφανούς ανομβρίας και των εξαιρετικά υψηλών θερμοκρασιών στα Τενάγη Φιλίππων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε παραγωγικός διάλογος ανάμεσα στους συναρμόδιους φορείς. Προσδιορίστηκε ο τρόπος αλλά και οι απαραίτητες ενέργειες, οι οποίες θα πρέπει να πραγματοποιηθούν έτσι ώστε να αποζημιωθούν οι πληγέντες καλλιεργητές.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Παγγαίου Αναστασιάδης Φίλιππος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, ο Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Ελευθερούπολης, ο Προέδρος της ΔΕΥΑΑ Παγγαίου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, μέλη της Επιτροπής, Εκπρόσωποι του ΕΛΓΑ, μέλη των Αγροτικών Συλλόγων Δ. Παγγαίου & Καβάλας και αγρότες.

Ο Δήμος Παγγαίου βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στον Πρωτογενή Τομέα, διεκδικεί μαζί τους και εργάζεται για τη συνεχή βελτίωση των υποδομών, δημιουργώντας καλύτερες και αποδοτικότερες συνθήκες εργασίας.

Σχετικά Άρθρα

Συνεδριάζει στις 27/8 η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Πατρέων – Τα θέματα

otavoice

Δήμος Σουφλίου: Ο εκσυγχρονισμός του Δικτύου Ύδρευσης ξεκινά

otavoice

Αντιπεριφερειάρχης Σερρών σε Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου: “Την αγωνία σας για τα αντιπλημμυρικά εκφράστε την στην κυβέρνηση”

otavoice

ΠΚΜ: Ενημέρωση από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής σχετικά με την ευλογιά προβάτων

otavoice

Δήμαρχος Γορτυνίας: “Πάρη, έφυγες νωρίς αλλά δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ”

otavoice

Δ. Παπάγου-Χολαγρού: Έργα οδικής ασφάλειας – Ολοκληρώθηκε νέος κόμβος

otavoice