OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Σερβίων: Σύμβαση για το έργο «Αντικατάσταση Αγωγού Αποχέτευσης σε Τμήμα της Οδού Κάρπου στα Σέρβια»

Υπογράφηκε χθες,  27 Αυγούστου 2024, στο Δημαρχείο Σερβίων από το Δήμαρχο Χρήστο Ελευθερίου και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας, το έργο με τίτλο: «Αντικατάσταση Αγωγού Αποχέτευσης σε Τμήμα της Οδού Κάρπου στα Σέρβια», συνολικού ποσού 63.935,94 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%.

Το έργο αφορά στην αντικατάσταση του υφιστάμενου δικτύου αποχέτευσης σε τμήμα της οδού Κάρπου, το οποίο είναι κρίσιμης σημασίας για την υποδομή της πόλης. Η ολοκλήρωση του έργου αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά την αποχετευτική ικανότητα της περιοχής, προσφέροντας παράλληλα καλύτερες συνθήκες υγιεινής στους κατοίκους.

Η συνολική προθεσμία περάτωσης του έργου έχει οριστεί στους δύο μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης. Ο Δήμος Σερβίων διαβεβαιώνει τους δημότες ότι θα παρακολουθεί στενά την πορεία των εργασιών, ώστε να διασφαλιστεί η έγκαιρη και ποιοτική ολοκλήρωση του έργου, σύμφωνα με τους προβλεπόμενους όρους και τις ισχύουσες διατάξεις.

Η χρηματοδότηση του έργου έχει εξασφαλιστεί από τον προϋπολογισμό του Δήμου Σερβίων, ενώ το έργο θα εκτελεστεί με βάση τα εγκεκριμένα συμβατικά τεύχη και τις μελέτες της δημοπρατούσας υπηρεσίας.

Σχετικά Άρθρα

Γιάννης Τρεπεκλής: «Ξεκινά άμεσα η ανέγερση του εργοστασίου, επεξεργασίας απορριμμάτων στη Ζάκυνθο»

otavoice

Δήμος Πεντέλης: Λήψη εκτάκτων μέτρων οικονομικής στήριξης των πληγέντων

otavoice

Διημερίδα για τη μετακινούμενη Κτηνοτροφία, στον Άγιο Πέτρο του Δ. Βόρειας Κυνουρίας

otavoice

“Μαζί για την Κοζάνη”: «Σε πανικό η Κίνηση καθώς δεν της βγαίνει και πάλι το αφήγημα»

otavoice

Δήμος Εορδαίας: Ανακατασκευή τριών γηπέδων καλαθοσφαίρισης

otavoice

Δ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Διακοπή κυκλοφορίας στη γέφυρα Λεωφόρου Δενδροποτάμου

otavoice