OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Σικυωνίων: Οργή και αγανάκτηση στο Μούλκι για την έλλειψη αστυνόμευσης

Λαϊκή συνέλευση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 η Αυγούστου στην Κοινότητα Μουλκίου του δήμου Σικυωνίων, παρόντος του δημάρχου Σπύρου Σταματόπουλου, του προέδρου της Κοινότητας, Γιώργου Κοτούλα καθώς και της βουλευτή του νομού Μαριλένας Σούκουλη, με αντικείμενο την ελλιπή αστυνόμευση της περιοχής και τα κρούσματα παραβατικότητας που έχουν αυξηθεί τον τελευταίο καιρό.

Οι κάτοικοι εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους καθώς το τελευταίο διάστημα, λίγο έως πολύ έχουν γίνει μάρτυρες πολλαπλών περιστατικών κλοπών, και άλλων μορφών παραβατικότητας, που τους προκαλούν φόβο και ανασφάλεια.

Από όλους τους παρευρισκόμενους επιτακτικά εκφράστηκε η ανάγκη για την άμεση ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή, την τακτική διεξαγωγή περιπολιών σε κρίσιμα σημεία ειδικά τις βραδινές ώρες, καθώς και τον σχεδιασμό δράσεων ενημερωτικού ή άλλου χαρακτήρα που θα εμπεδώσουν το αίσθημα ασφάλειας.

Εν κατακλείδι, όλοι συμφώνησαν με την τοποθέτηση του δημάρχου Σικυωνίων ότι η ασφάλεια και η ευημερία των κατοίκων είναι αδιαπραγμάτευτες. Παράλληλα, συντάχθηκαν με το ψήφισμα του δήμου και καλούν τις αρμόδιες αρχές να συνεργαστούν με τον δήμο Σικυωνίων και να αναλάβουν άμεσα δράση για την ενίσχυση της αστυνόμευσης και την αντιμετώπιση της παραβατικότητας στην περιοχή.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Χαλανδρίου: Άνοιξε ο δρόμος για την ανέγερση του Ι.Ν. Αγ. Αντωνίου στο Πάτημα

otavoice

Γ. Αμανατίδης: Υπερήφανοι για το χάλκινο μετάλλιο, της καστοριανής Ζωής Φίτσιου

otavoice

Σε χώρο που παραχώρησε η Περιφέρεια το εκτροφείο του Κυνηγετικού Συλλόγου Ρόδου

otavoice

Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου: «Μηλένα ευχαριστούμε…»

otavoice

Ευρεία σύσκεψη του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με κτηνοτρόφους του Δήμου Τυρνάβου

otavoice

Η διάβρωση των ακτών, στη συνάντηση Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τον Υπουργό Ναυτιλίας

otavoice