OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Ηλιούπολης: “Κάθε τσάντα που γεμίζει, ένα παιδί ξαναβρίσκει το χαμόγελό του”

Συγκέντρωση Σχολικών Ειδών από το Δήμο Ηλιούπολης για οικογένειες που έχουν ανάγκη από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου έως και την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

“Κάθε τσάντα που γεμίζει, ένα παιδί ξαναβρίσκει το χαμόγελό του”

O Δήμος Ηλιούπολης, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις οικογένειες που έχουν ανάγκη, συγκεντρώνει σχολικά είδη προκειμένου κάθε μαθητής να έχει τα απαραίτητα για το σχολείο.

Με μήνυμα “Κάθε τσάντα που γεμίζει, ένα παιδί ξαναβρίσκει το χαμόγελό του”, καλούνται όσοι Δημότες και κάτοικοι έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, ντοσιέ, μαρκαδόρους, μολύβια και στυλό, γόμες, διορθωτικά και ξύστρες, ξυλομπογιές, τέμπερες, κηρομπογιές, μπλοκ ζωγραφικής – ακουαρέλες, πινέλα, ψαλιδάκια, κόλλες, χάρακες, κ.λπ, ώστε οι τσάντες των παιδιών να γεμίσουν.

Τα σχολικά είδη που θα προσφερθούν μπορούν να είναι καινούρια, ή μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν και θα παραληφθούν στην είσοδο του Δημαρχείου για να διανεμηθούν σε παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη.

Η στήριξη των παιδιών που ξεκινάνε το σχολείο και βρίσκονται οι οικογένειες τους σε δεινή οικονομική θέση είναι ιδιαίτερα σημαντική και αξίζει να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι στεκόμαστε δίπλα τους.

Η συγκέντρωση σχολικών ειδών θα γίνεται καθημερινά, από την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024 έως και την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024 στο Δημαρχείο Ηλιούπολης, Λ. Σοφοκλή Βενιζέλου και Πρωτόπαπα, από τις 07:30 π.μ. έως τις 21:30 μ.μ., στην είσοδο του Δημαρχείου.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210 9970000, 009 & 010.

Σχετικά Άρθρα

ΠΔΜ: Ετοιμότητα για το «ΑΠΟΛΛΩΝ»-Υπογράφηκε το καταστατικό της Ενεργειακής Κοινότητας

otavoice

Τους ήρωες των Καλεσών τίμησαν ο Δήμος Μαλεβιζίου και η ΤΚ Καλεσών

otavoice

Οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θεσσαλονίκης

otavoice

Δήμος Κατερίνης – 38η Εμποροπανήγυρη: Το αδιαχώρητο σε όλες τις εκδηλώσεις

otavoice

Περιφέρεια Ηπείρου: ΕΣΠΑ ON THE ROAD

otavoice

ΠΕ Σερρών: Σύμβαση για έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης του ποταμού Στρυμόνα

otavoice