OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Κατερίνης: Πιάνουν δουλειά οι καθαρίστριες σχολικών μονάδων

– Αναλαμβάνουν καθήκοντα στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς & οι επιτυχούσες σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ παιδαγωγοί

Ενημερώθηκαν για τα καθήκοντά τους, τοποθετήθηκαν στα σχολεία και αναλαμβάνουν εργασία εν όψει της νέας σχολικής περιόδου (έως και τις 30/06/2025), οι 99 καθαρίστριες σχολικών μονάδων του Δήμου Κατερίνης. Ο Δήμαρχος Κατερίνης, Ιωάννης Ντούμος, στη διάρκεια της ενημερωτικής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο, καλωσόρισε τις εργαζόμενες, ευχήθηκε να έχουν δύναμη & υγεία, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντα και το υπεύθυνο έργο τους.

«Προτεραιότητά μας είναι να υπηρετήσουμε τον δημότη και στην προκειμένη περίπτωση τα παιδιά μας και την εκπαιδευτική κοινότητα. Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κος Ντούμος.

Παράλληλα, όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ηλίας Τάπρας: «Είμαι βέβαιος, ότι, θα συμβάλουμε στην εύρυθμη καθημερινότητα και στην σχολαστική καθαριότητα των σχολείων μας. Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και ο διευθυντής και οι προϊστάμενοι της υπηρεσίας μας θα είμαστε δίπλα σας σε ό,τι τυχόν χρειαστείτε. Καλή και εποικοδομητική συνεργασία».

Στην ενημερωτική συνάντηση, παρέστησαν επίσης, ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Καθαριότητας, Κώστας Κιτιξής κ.ά. υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Κατερίνης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, όλο το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου με εντολή του Δημάρχου Ιωάννη Ντούμου εντείνει τις ημέρες αυτές τις προσπάθειές του και ολοκληρώνει όλες τις απαιτούμενες παρεμβάσεις ενόψει έναρξης της νέας σχολικής περιόδου.

Πρόσληψη παιδαγωγών στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Τέλος, συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης για τα καθήκοντά τους είχαν σήμερα στο γραφείο της Αντιδημαρχίας Υπηρεσιών Προσχολικής Αγωγής και Δημιουργικής Απασχόλησης, 7 νέες εργαζόμενες.

Ειδικότερα, η πρόσληψη 4 παιδαγωγών – ειδικότητας Τ.Ε. Βρεφονηπιοκόμων, μίας παιδαγωγού  στο Κ.Δ.Α.Π. Σβορώνου, μίας κοινωνικής λειτουργού και μίας ειδικής παιδαγωγού στο Κ.Δ.Α.Π. ΑμεΑ, οι οποίες από 2 Σεπτεμβρίου αναλαμβάνουν τα καθήκοντα τους έγινε μέσω διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, ενώ όπως τόνισε ο Αντιδήμαρχος Υπηρεσιών Προσχολικής Αγωγής & Δημιουργικής Απασχόλησης, Μιχάλης Γεωργιάδης: «Σας εύχομαι καλή αρχή. Είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθείτε με υπευθυνότητα στα καθήκοντά σας και ότι θα έχουμε μία άψογη συνεργασία. Στόχος και επιδίωξή μας, είναι να σας προσφέρουμε – όπως και σε όλο το προσωπικό της αντιδημαρχίας μας – τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας προκειμένου να επιτελείτε απρόσκοπτα το σημαντικό για τα παιδιά μας αυτό έργο».

Σχετικά Άρθρα

Συνεδριάζει αύριο(28/8) το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ – Τι θα συζητηθεί

otavoice

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της μόνιμης έκθεσης «Τα παλιά Επαγγέλματα και η Αγορά» στο Βαλτεσινίκο

otavoice

ΠΚΜ: Εργασίες ρύθμισης αισθητήρων φωτεινής σηματοδότησης και κοπής πρασίνου

otavoice

ΠΣτΕ: Επανεκκίνηση έργου βραχοπροστασίας στο “Κοκόσι” του Δήμου Χαλκιδέων

otavoice

Δήμος Ελασσόνας: Αναβαθμίστηκαν τα γήπεδα τένις δίπλα στο ποτάμι

otavoice

Στο 24ο Γαβούστημα των Καππαδοκών στην Πλαγιά ο Δήμαρχος Κιλκίς

otavoice