OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήνος Νέας Ιωνίας: Αναβάθμιση των σχολικών διαβάσεων, για ασφαλείς μετακινήσεις

Ο Δήμος της Νέας Ιωνίας σε συνεργασία με την Hellas Direct, στο πλαίσιο του προγράμματος Safe Roads Project, προχωρούν σταδιακά και στην αναβάθμιση των σχολικών διαβάσεων του Δήμου.

Αυτή την περίοδο η Hellas Direct, παράλληλα με την επισκευή επικίνδυνων λακκουβών στο οδικό δίκτυο, βάζει «κάτω τα μολύβια της» βάφοντας σχολικές διαβάσεις, για ασφαλείς μετακινήσεις των παιδιών από και προς τα σχολεία τους.

Μέχρι στιγμής έχουν βαφτεί οι διαβάσεις έξω από το 6ο, το 8ο και το 14ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης μας.

Η Hellas Direct πριν βάψει τις διαβάσεις, τοποθετεί προειδοποιητικές κορδέλες στο εκάστοτε σχολείο, ώστε να μην παρεμποδίζονται οι εργασίες της από σταθμευμένα αυτοκίνητα. Αν τις δείτε θυμηθείτε το!!!

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Δήμαρχος της Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης «Συνεχίζουμε την συνεργασία αυτή και τις παρεμβάσεις που έχουν ως βασικό σκοπό τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας αλλά και την ασφάλεια των μαθητών. Η συγκεκριμένη ιδιωτική κοινωνική δράση και δωρεά δεν επιβαρύνει τα οικονομικά του Δήμου και συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και στην ενίσχυση της ασφάλειας για τους δημότες».

Ξαναβάφουμε τις ξεθωριασμένες διαβάσεις, κλείνουμε τις επικίνδυνες λακκούβες φροντίζοντας έτσι για την ασφάλεια των οδηγών και μαθητών.

Σχετικά Άρθρα

Στο Υπουργείο Οικονομικών ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, για κομβικά αναπτυξιακά έργα

otavoice

Δ. Πατρέων: Επιτυχής η Γ΄ Περίοδος των Ημερήσιων Παιδικών Κατασκηνώσεων

otavoice

ΔΕΥΑΕΛ: Σοβαρή βλάβη σε γεώτρηση στην Τσαριτσάνη

otavoice

Δ.Β. Κυνουρίας: Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τις δημόσιες ΣΑΕΚ

otavoice

Αναβιώνει για 3η χρονιά η Παραδοσιακή Στράτα του Δήμου Χανίων

otavoice

Δ. Κουρέτας: Ετοιμάζονται οι φάκελοι για ΠΟΠ βαμβάκι και γιαούρτι Θεσσαλίας

otavoice