OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ευχές για την εορτή της Παναγίας, του δημάρχου Ζακύνθου και Προέδρου ΠΕΔΙΝ

Μήνυμα του δημάρχου Ζακύνθου και Προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ιονίων Νήσων Γιώργου Στασινόπουλου, για την Εορτή του Δεκαπενταύγουστου. 

Με ιδιαίτερη χαρά και ευλάβεια, σας απευθύνω τις θερμότερες ευχές μου για τη μεγάλη εορτή της Παναγίας μας, το Δεκαπενταύγουστο.

Αυτή η ημέρα αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους μας, καθώς γιορτάζουμε την Κοίμηση της Θεοτόκου, τη Μητέρα όλων μας, την Προστάτιδα και Βοηθό μας σε κάθε δύσκολη στιγμή.

Η Παναγία, με την αγάπη και τη στοργή της, είναι για εμάς σύμβολο πίστης, ελπίδας και παρηγοριάς. Σε αυτήν απευθυνόμαστε με δέος και προσευχή, ζητώντας τη μεσολάβησή της για την υγεία, την ειρήνη και την ευημερία του τόπου μας και των οικογενειών μας.

Ας ενισχύσουμε τη μεταξύ μας αλληλεγγύη και ας αναζητήσουμε στη χάρη της Παναγίας την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Ας γιορτάσουμε με σεβασμό και πίστη, τηρώντας τα ήθη και τις παραδόσεις μας, ενισχύοντας τον πνευματικό μας δεσμό με την Ορθόδοξη πίστη μας.

Θα ήθελα, επίσης, να απευθύνω θερμά και εγκάρδια χρόνια πολλά σε όλους όσους και όλες όσες γιορτάζουν σήμερα. Εύχομαι η χάρη της Παναγίας να σας καθοδηγεί, να σας χαρίζει υγεία, ευτυχία και πρόοδο σε κάθε σας βήμα.

Εύχομαι σε όλους υγεία, χαρά και ειρήνη. Ας μας καθοδηγεί η Παναγία σε κάθε μας βήμα και ας ενδυναμώνει τις ψυχές μας με δύναμη και αντοχες.

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού: “Περί… δημοσιογραφίας ο λόγος!”

otavoice

Δ. Μαραθώνος: Μεταφορά τροφίμων και νερών με έμφαση στον Βαρνάβα

otavoice

Δ. Μυτιλήνης: Μελέτη για τον εκσυγχρονισμό του αρδευτικού δικτύου Θερμής

otavoice

Ο Δήμαρχος Ρόδου, για την Γιορτή του Δεκαπενταύγουστου

otavoice

Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Δήμο Καλαμάτας

otavoice

Πρόσκληση συμμετοχής στο 2ο Malevizi Festival

otavoice