OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Επίσκεψη του Υφ. Μακεδονίας – Θράκης στην ΠΕ Έβρου

Τον Υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας – Θράκης κ. Κωνσταντίνο Γκιουλέκα υποδέχτηκε στην ΠΕ Έβρου, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης.

Ο κ. Τοψίδης ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για την επίσκεψή του, η οποία είναι η δεύτερη σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Έχω εμπιστοσύνη στον υπουργό κ. Γκιουλέκα και πιστεύω ότι θα κάνουμε πράγματα για την περιοχή μας, οφείλουμε στους πολίτες της ΑΜΘ , στους πολίτες του ακριτικού Έβρου γιατί όλοι όσοι επιχειρούν ή διαμένουν στην περιοχή μας είναι από τους Έλληνες που πραγματικά αγαπούν την περιοχή και την πατρίδα τους και προσπαθούν κι έχουν προσφέρει πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Γι’ αυτό λοιπόν μαζί σε συνεργασία θα πετύχουμε τους στόχους, βάζουμε ψηλά τον πήχη και θα μας κρίνετε όλους μας για το αποτέλεσμα».

Ο κ. Τοψίδης και ο κ. Γκιουλέκας συμμετείχαν σε σύσκεψη με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων που έγινε στην αίθουσα συσκέψεων του Επιμελητηρίου Έβρου και εν συνεχεία επισκέφθηκαν το Τελωνείο των Κήπων όπου και έγινε σύσκεψη για τον εκσυγχρονισμό του.

«Το χρονοδιάγραμμα είναι ότι έως το Πάσχα θα έχει αναβαθμιστεί το Τελωνείο των Κήπων.

Αυτό το είδαμε, συζητήσαμε με τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τώρα βρισκόμαστε σε μία επαναληπτική σύσκεψη για να δούμε την πρόοδο των εργασιών και να δούμε που έχουμε φτάσει έως σήμερα. Για εμάς αυτό που έχουμε ως προθεσμία, ως ημερομηνία, ως χρονοδιάγραμμα δεν είναι το σε λίγο καιρό αλλά το χθες.

Πρέπει άμεσα να μπορέσουμε ν’ αποκαταστήσουμε τα πράγματα. Έχουμε ένα-ενάμισι μήνα περίπου από τότε που πήραμε την εντολή από τον πρωθυπουργό ν’ αναλάβουμε τα καθήκοντά μας, πιαστήκαμε αμέσως με αυτά τα προβλήματα και θέλω να πιστεύω ότι σε λίγους μήνες η κατάσταση θα είναι πιο ανθρώπινη και πάνω απ’ όλα θα είναι μια κατάσταση που θα αξίζει στην Ελλάδα», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γκιουλέκας, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι στον σχεδιασμό περί εκσυγχρονισμού εντάσσεται και το τελωνείο των Καστανεών που επίσης λειτουργεί στην ΠΕ Έβρου.

Στην σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς συμμετείχε και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Έβρο κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Ο κ. Περιφερειάρχης συνόδευσε τον Υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης και σε άλλα σημεία ενδιαφέροντος που επισκέφθηκε στην ΠΕ Έβρου.

Σχετικά Άρθρα

Δωρεάν διαδραστικές δράσεις για τους επισκέπτες της Παραλίας Κατερίνης

otavoice

Δ.Πλατανιά: Ανάπλαση πεζοδρομίων στο τμήμα “Μάλεμε-Κολυμπάρι”

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Το Δημοτικό Ωδείο προσβάσιμο σε άτομα με κινητικά προβλήματα

otavoice

Δ.Πύργου: Στους δημότες το Αθλητικό Κέντρο Αγίας Βαρβάρας

otavoice

Παράσυρση εργαζόμενης στην καθαριότητα στην Πάτρα

otavoice

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου για το επερχόμενο Φεστιβάλ της Χίου

otavoice