OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Η Καλαμαριά υποκλίνεται στους Ολυμπιονίκες της

Η Καλαμαριά υποκλίνεται στους Ολυμπιονίκες της – Χάλκινο μετάλλιο ο Πέτρος Γκαϊδατζής,
6 η στον κόσμο η Χριστίνα Μπούρμπου

Μία ημέρα που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην ιστορία της πόλης μας και στις καρδιές όλων των Καλαμαριωτών η σημερινή, καθώς ο Πέτρος Γκαϊδατζής, ο αθλητής του ΝΑΟΚΘ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, ενώ η Χριστίνα Μπούρμπου του ΝΟΘ με την έκτη θέση στη δίκωπο γυναικών είναι στην παγκόσμια κορυφή των Ολυμπιονικών.

Σε έναν συγκλονιστικό αγώνα, ο Πέτρος Γκαϊδατζής με τον συναθλητή του Αντώνη Παπακωνσταντίνου, κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, κρεμώντας στο στήθος τους το μετάλλιο.

Η Χριστίνα Μπούρμπου, κωπηλάτισσα του ΝΟΘ με την Ευαγγελία Αναστασιάδου στο δεύτερο κουπί, έγινε με τη σειρά της 6 η Ολυμπιονίκης.

Ο Πέτρος και η Χριστίνα έκαναν τα όνειρά τους πραγματικότητα, δικαιώνοντας τους κόπους και τους αγώνες τους, καθώς και εκείνων των οικογενειών τους, των προπονητών και των Ομίλων τους.

«Η χαρά και η περηφάνεια μας σήμερα που ο Πέτρος και η Χριστίνα έδωσαν ενώπιον εκατομμυρίων θεατών σε κάθε γωνιά του κόσμου έναν σπουδαίο αγώνα στην πιο περίβλεπτη διοργάνωση της ανθρωπότητας, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι χωρίς προηγούμενο. Η Ελλάδα πανηγυρίζει για το χάλκινο μετάλλιο και για τις μεγάλες στιγμές που της χάρισαν τα ελληνικά κουπιά. Και η Καλαμαριά της θάλασσας, η Καλαμαριά του ναυταθλητισμού, η Καλαμαριά που δίνει τον μεγάλο αγώνα για τη θάλασσά της, το παραλιακό της μέτωπο, εκεί που παιδιά σαν τον Πέτρο και την Χριστίνα κοπιάζουν για να μας κάνουν όλους περήφανους, λάμπει από το φως που έστειλαν από το Παρίσι.

Πέτρο και Χριστίνα, θερμά συγχαρητήρια σε εσάς, τους συναθλητές σας, τους προπονητές, τους γονείς και όλους τους ανθρώπους που σας στήριξαν και σας στηρίζουν στον επίπονο αγώνα προς την κορυφή.

Η Καλαμαριά σας ευχαριστεί και σας ευγνωμονεί. Θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας βήμα», είναι το μήνυμα της Δημάρχου Καλαμαριάς, Χρύσας Αράπογλου προς τους δύο Ολυμπιονίκες μας.

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση εργασίας Χαρδαλιά-Τομπούλογλου, για έργα σε Ν. Φιλαδέλφεια-Ν. Χαλκηδόνα

otavoice

Ο Δήμος Χανίων αρωγός στο έργο του «Ορίζοντα»

otavoice

Δ.Ν.Πηλίου: Επίδομα γέννησης 3.000 ευρώ για κάθε τρίτο παιδί

otavoice

Δημόσια διαβούλευση για την επικαιροποίηση της κυκλοφοριακής μελέτης του Κιλκίς

otavoice

Έργα σε εξέλιξη επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου σε Γάζι, Κεραμούτσι και Καβροχώρι

otavoice

Δ.Ιλίου: Άμεσης προτεραιότητας η ανάπλαση του ρέματος Εσχατιάς

otavoice