OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Η Μάγδα Χριστοδουλοπούλου, νέα σύμβουλος Πολιτισμού του Δήμου Ήλιδας

Ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά της η νέα σύμβουλος πολιτισμού του Δήμου Ήλιδας κα Μάγδα Χριστοδουλοπούλου, η οποία υπέγραψε σύμβαση εργασίας με το Δήμο, παρουσία του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.

Ήδη, η κυρία Χριστοδουλοπούλου από τις αρχές του 2024 συμμετείχε ενεργά – εθελοντικά στον προγραμματισμό και την υλοποίηση του φετινού 34ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας, ενώ βασικός στόχος της είναι η αξιοποίηση όλων των πολιτιστικών δομών του Δήμου Ήλιδας, αλλά και η μετατροπή του σε πολιτιστική κοιτίδα όλο το χρόνο.

Επιπλέον, βασικό στόχο αποτελεί η προβολή και η ανάδειξη των μνημείων και του πολιτιστικού αποθέματος της Αρχαίας Ήλιδας, στο πλαίσιο ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής στον νευραλγικό τομέα του πολιτιστικού τουρισμού.

Η κα Χριστοδουλοπούλου έχει μεγάλη εμπειρία πάνω σε θέματα πολιτιστικής διαχείρισης, τόσο από τον εργασιακό της βίο ως υπάλληλος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας, όσο και από τις σπουδές της και την βασική της κατάρτιση ως πτυχιούχος ιστορικός και πολιτισμολόγος Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με μεταπτυχιακό δίπλωνα στην Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Ιλίου: Άμεσης προτεραιότητας η ανάπλαση του ρέματος Εσχατιάς

otavoice

Κολωνάκια για αποτροπή της παράνομης στάθμευσης σε δεκάδες σημεία στα Βριλήσσια

otavoice

Δ.Πλατανιά: Συμβάσεις για δημιουργία βρεφικού σταθμού και ανάπλαση δημόσιων χώρων

otavoice

Η Καλαμαριά υποκλίνεται στους Ολυμπιονίκες της

otavoice

Ξεκινούν στις 19/8 οι εγγραφές στο δημοτικό κολυμβητήριο Ηλιούπολης

otavoice

Θ. Αμπατζόγλου: Ο εκλιπών Μ. Χρηστάκης άφησε ως Γ.Γ. στο Μαρούσι σημαντικό έργο

otavoice