OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Κ. Γιουτίκας: Σε κυκλοφορία δυο ακόμη τμήματα οδικού δικτύου στη δυτική Θεσσαλονίκη

Σε κυκλοφορία δύο ακόμη τμήματα του οδικού δικτύου με υπερτοπική κυκλοφορία στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης

Παραδίνεται σήμερα σε κυκλοφορία, μετά από εκτεταμένες εργασίες ασφαλτόστρωσης, το τμήμα του οδικού δικτύου του Δήμου Χαλκηδόνας, μεταξύ Βραχιάς και Άδενδρου.

Οι τεχνικές επεμβάσεις κρίθηκαν απαραίτητες, καθώς το συγκεκριμένο τμήμα της επαρχιακής οδού, παρουσιάζει μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο όχι μόνο από διερχόμενα Ι.Χ., καθώς συνδέει τους Δήμους Χαλκηδόνας και Δέλτα, αλλά και από αγροτικά μηχανήματα, όπως και βαρέα οχήματα που κινούνται προς τα εκκοκκιστήρια και τα ξηραντήρια ρυζιού στην ευρύτερη περιοχή. Στο πλαίσιο των εργασιών τις οποίες επιθεώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Κ. Γιουτίκας, έγινε επίσης αποτελεσματική διευθέτηση της παρόδιας βλάστησης που είχε αναπτυχθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε σε αρκετά σημεία να δημιουργεί προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων και να περιορίζει επικίνδυνα την ορατότητα των οδηγών.

Στις αρχές της εβδομάδας παραδόθηκε στην κυκλοφορία με αναβαθμισμένα στάνταρντς οδικής ασφάλειας και η κεντρική οδός Κομνηνών στη Σίνδο, στον όμορο Δήμο Δέλτα. Ένα επίσης τμήμα του οδικού δικτύου της περιοχής που έχριζε ανακατασκευής, καθώς εξυπηρετεί -εκτός των άλλων-, τις ανάγκες της ΒΙΠΕΘ (παλιά είσοδος ΒΙΠΕΘ) και εκατοντάδων εταιρειών Logistics οι οποίες δραστηριοποιούνται στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.

«Με την πολύτιμη συνδρομή των μηχανικών της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, αποκαθιστούμε από την Άνοιξη χωρίς διακοπή, ένα ευρύ πρόγραμμα συντηρήσεων, επισκευών, ασφαλτοστρώσεων και σήμανσης στο σύνολο του οδικού δικτύου του νομού Θεσσαλονίκης. Έργα μικρά και μεγάλα που ενισχύουν την ασφάλεια στους δρόμους και βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών.
Συνεχίζουμε με τους ίδιους ρυθμούς και το επόμενο διάστημα γιατί προτεραιότητα για εμάς είναι ο πολίτης και οι ανάγκες του», τονίζει ο κ. Γιουτίκας.

Σχετικά Άρθρα

ΠΚΜ: Ενημέρωση από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής σχετικά με την ευλογιά προβάτων

otavoice

Δήμαρχος Γορτυνίας: “Πάρη, έφυγες νωρίς αλλά δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ”

otavoice

Δ. Παπάγου-Χολαγρού: Έργα οδικής ασφάλειας – Ολοκληρώθηκε νέος κόμβος

otavoice

Εγκαίνια της Έκθεσης “Panis Angelicus” της Καθολικής Αρχιεπισκοπής Νάξου – Τήνου στην Ξινάρα

otavoice

Δ. Παγγαίου: Σύσκεψη για τις συνέπειες της ανομβρίας στα Τενάγη Φιλίππων

otavoice

Δ. Καστοριάς: Εργασίες και παρεμβάσεις βελτίωσης της καθημερινότητας

otavoice