OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ο Δήμος Κηφισιάς δίπλα στους «ήρωες» της φωτιάς και στους όμορους Δήμους

Την αλληλεγγύη του προς τους πυροσβέστες, τους εθελοντές δασοπυροσβέστες και εθελοντές, που τα τελευταία 24ωρα δίνουν ηρωική και άνιση μάχη με τις φλόγες, εξέφρασε για μια ακόμη φορά ο Δήμος Κηφισιάς.

Κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Δήμαρχο Κηφισιάς και Πρόεδρο του ΣΠΑΠ κ. Βασίλη Ξυπολυτά, τον πρώην υπαρχηγό της Πυροσβεστικής και Ειδικό Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας του Δημάρχου, Στρατηγό κ. Γιάννη Σταμούλη και τον Ειδικό Σύμβουλο του Προέδρου του ΣΠΑΠ, κ. Δημήτρη Λιανό βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 13 Αυγούστου σε Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Μελίσσια και Πεντέλη, δίπλα σε όσους πάλεψαν με τις φωτιές.

Στις γυναίκες και στους άντρες, που παρά το σβήσιμο της φωτιάς, παραμένουν σε επιφυλακή για την κατάσβεση των τελευταίων μικροεστιών και αναζοπυρώσεων, προσφέρθηκαν σάντουιτς, παγωμένα νερά και πορτοκαλάδες σε μία πρωτοβουλία στήριξης του Δήμου Κηφισιάς, ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για την πολύτιμη προσφορά τους στην πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά της βορειοανατολικής Αττικής.

Στα Βριλήσσια μάλιστα, μαζί με το Δήμαρχο της πόλης, κ. Γιάννη Πισιμήση ο κ. Ξυπολυτάς πραγματοποίησε αυτοψία στις καμένες περιοχές, όπου η πύρινη λαίλαπα «έκανε στάχτη» σημαντικές δασικές εκτάσεις και περιουσίες.

Τέλος, αυτές τις δύσκολες ώρες, ο Δήμος Κηφισιάς, στο πλαίσιο συνεργασίας του με όμορους Δήμους συνέδραμε τον Δήμο Πεντέλης παραχωρώντας 1 σάρωθρο και 2 Πυροσβεστικά οχήματα για περιπολίες και τον Δήμο Βριλησσίων με κάδους περισυλλογής απορριμμάτων.

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας στη λαϊκή συνέλευση κατοίκων στη Δόξα Γορτυνίας

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Οι συνδημότες μας βλέπουν ότι δουλεύουμε»

otavoice

Αποκατάστασή του Κλειστού Γυμναστηρίου Πεντέλης ανακοίνωσε ο Yπουργός Yποδομων

otavoice

Δ.Ωρωπού: Εκστρατεία Αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους

otavoice

Π.Β.Α: Ένταξη προγραμμάτων στο νέο ΕΣΠΑ

otavoice

Δ. Πτωχός: «Είμαστε έτοιμοι για καθαρότερη και πιο βιώσιμη ενεργειακή πολιτική»

otavoice